Flere nyheder

 
Diverse
Louisiana Børnehus

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Louisiana Børnehus
Fre. 9. dec. 2016
kilde: KultuNaut

I dagene fra lørdag den 17. til fredag den 30. december inviteres der indenfor til en masse juleferieaktiviteter for børnene på Louisiana.

Det er i museets Børnehus' åbne værksteder, at børnene kan opleve kunst, der er både dragende og fascinerende; man kan klippe og klistre Louise Bourgeois-huse og edderkopper til julepynt samt forme og bage sin egen kage med inspiration fra Louise Bourgeois.

Bageværksted - bag dit eget mini hus - kl. 12-16:
Form, bag og dekorer en kage inspireret af Louise Bourgeois.

Julepynt - huse, pupper og edderkopper som julepynt - kl. 11-17:
Dukker, døre, pupper, edderkopper og meget mere er en del af Louise Bourgeois rumlige kunstværker som hun kaldte "celler". De indeholder minder fra hendes liv. Prøv selv med en limpistol at bygge rumlige værker, hvor du kan indarbejde ting fra dit eget liv og så senere hænge det på juletræet derhjemme.

Husskulpturer i ler - Louise Bourgeois - kl. 11-17:
Huset dukker hele tiden op i Louise Bourgeois kunstværker. Det er forbundet med egne erindringer fra huset, hun voksede op i som barn. Se hvordan hun har arbejdet med skulpturer formet som huse i metal, frottéstof og marmor. Form dit eget hus i ler.

Louise Bourgeois mønstre - broderi og tegning - kl. 11-17.30:
Edderkoppen blev et symbol for Louise Bourgeois på hendes moder, der arbejdede med at reparere gobeliner på samme måde, som en edderkop reparerer sit spind, hvis det går i stykker. Se de smukke broderede og tegnede mønstre og skab dine egne.

Daniel Richter— maleværksted - kl. 11-17:
Den tyske kunstner Daniel Richter maler indtryk fra verden omkring os på sine lærreder. Det er store, stærke og farvesyrede billeder. I værkstedet kan du selv male verdens skønhed og gru.

Familieomvisning i Louise Bourgeois-udstillingen for de 4-16-årige kl. 11.30-12.30:
Børnehusets kunstformidlere tager dig med ud i Louise Bourgeois univers, hvor de rumlige kunstværker består af bl.a. møbler, tøj og edderkopper. Tilmelding sker i Børnehuset på dagen.

Louisiana Museum of Modern Art
Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk
https://www.louisiana.dk/

OBS! Museet holder lukket i dagene den 24., 25. og 31.12. samt den 1.1.