Flere nyheder

 
Udstilling
Kunst2100 i Docken

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Kunst2100 i Docken
Tor. 2. feb. 2017
kilde: KultuNaut

For sjette gang siden 2011 indtager Kunst2100 i weekenden den 18. og 19. februar Kulturkajen Dockens store rå betonhal. Mangfoldigheden er stor, da i alt 46 af sammenslutningens medlemmer udstiller malerier, grafik, skulpturer, keramik, glas- og smykkekunst samt eksperimenterende kunsthåndværk. (Billede: Værk af Lisbeth Sahl)

Der er rig mulighed for at fordybe sig i de forskellige stilarter og motiver i den store industrihal, som med sin beliggenhed lige ved vandet er en perfekt ramme om de forskellige udtryk. Samtidig er der en unik mulighed for at møde kunstnerne og få en god snak om deres værker - og måske finde det kunstværk, du altid har manglet.

Kunst2100 har i år valgt at lade overskuddet fra det traditionsrige Kunstlotteri - som har fundet sted ved alle sammenslutningens tidligere udstillinger i Docken - gå til Rigshospitalets Børnecancer-afdeling. Dermed kan besøgende være med til at støtte det gode arbejde mod cancer. (Billede: Værk af Hugo Hannibal)

I løbet af de to udstillingsdage vil der desuden være arbejdende værksteder, jazzmusik og workshop for de yngste.

Åbningstalen holdes af Bertel Haarder, fhv. kulturminister m.m. lørdag kl. 13:00.

KUNST2100 I DOCKEN 2017:
TID: 18. og 19. februar, begge dage kl. 11 - 17
STED: Kulturkajen Docken, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn
ENTRÉ: 30 kr. - børn under 8 år gratis.

GRATIS BUS I WEEKENDEN kl. 11 - 17:
Da de offentlige busser ikke kører i området ved Docken i weekenden, stiller Kunst2100 en bus til rådighed. Den kører klokken hel fra hjørnet af Århusgade/Herninggade og retur klokken halv fra Docken. Stoppestedet ligger 2 minutter fra Nordhavn Station på Østerbro. Derudover er der gode parkeringsmuligheder lige uden for Docken.

Se mere om udstillingen på:
www.Kunst2100.dk

Facebook event

(Billede: Værk af Tine Miehe-Renard Kristiansen)