Flere nyheder

 
Teater
Min arm

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Min arm
Fre. 7. apr. 2017
kilde: KultuNaut

Det hele begyndte som en uskyldig konkurrence med hans bror 30 år tidligere. Hvem kan holde vejret i længst tid? Hvem kan tie stille længst?

Det udvikler sig til en tragikomisk historie om en dreng, der i sin opvækst desperat kæmper for at blive set. Da han oplever de første tegn på opmærksomhed, fordi han valgte at række en arm i vejret, tager han aldrig armen ned igen. Drengens handling viser sig at blive mere meningsfuld for alle andre, end ham selv. Hans arm bliver den ultimative livløse genstand for avantgardistiske kunstprojekter, og et eksotisk kuriosum i den medicinske verden. Armen bliver hans varemærke, hans identitet, hans levebrød og hans død.

Dramatiker Tim Crouch har skrevet Min arm som en kommentar til menneskets behov for at blive set, og han stiller samtidig en skarp kritik af den moderne kunst, med provokerende replikker som "Kunst er det, man slipper afsted med". Crouch har opbygget sig et navn som en af Englands dramatikeres store innovatorer inden for skuespil, der forstyrrer og udfordrer den passive teateroplevelse..

Forestillingen spilles af Claes Bang, der til trods for, at der er tale om en monolog, har uhyggeligt mange aktører med på scenen, når publikums ejendele gøres til karakterer i fortællingen. Mads M. Nielsen har iscenesat, og sammen har de bearbejdet manuskriptet, så den geografisk og kulturelt bliver nærværende for det danske publikum. Manuskriptet af Tim Crouch er oversat af Gitte Skytte. Min Arm spillede på Team Teatret i 2015.

Repremiere på Min arm onsdag d. 19. april 2017 kl. 19. Forestillingen spiller frem til 6. maj 2017.

Billetter via bettynansen.dk eller teaterbilletter.dk