Flere nyheder

 
Film
Bumblebee

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Bumblebee
Fre. 28. dec. 2018
kilde: KultuNaut

Transformers-serien vender tilbage til sine rødder og lader filmen om Bumblebee udspille sig i 80'erne, hvor legetøjsfænomenet første gang så dagens lys.

På flugt, forfulgt og skadet søger Autobotten B-127 skjul ved at efterligne miljøet, den er landet i - i dette tilfælde som en noget medtaget VW 1967. Dette resulterer i, at den knapt 18-årige, rodløse pige Charlie kommer til at købe meget mere end hun aner, da hun bruger sine sparepenge på den gamle folkevogn for at sætte den i stand. For Bumblebee ikke bare er en rusten, gammel folkevogn, men en tre meter høj robot.

Men jagten er gået ind på Bumblebee, så med både regeringsagenter og dræberrobotter - Decepticoner - i hælene, kommer Charlie og hendes nye ven ud for deres livs eventyr. Fra at have været en rebelsk outsider, må Charlie forvandle sig til Bumblebees beskytter og måske jordens redningskvinde.

Bumblebee, der er instrueret af Travis Knight, er med blandt andre Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., John Ortiz, Jason Drucker, Pamela Adlon og Stephen Schneider.

Biografpremiere den 3. januar.