Flere nyheder

 
Film
Pet Sematary

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Pet Sematary
Ons. 3. apr. 2019
kilde: KultuNaut

Instruktørduoen Kevin Kölsch og Dennis Widmyer åbner med Stephen Kings fortælling op for spørgsmålet om, hvad vi i kærlighedens navn vil gøre for at lindre vores tab. Og hvad det kan føre med sig.

Familien Creed er flyttet til det landlige Maine for at far, Louis, kan få mere tid til familien. Det er ham magtpåliggende, at alle finder sig godt til rette efter at være blevet rykket op med rode, så de giver sig tid til at udforske omgivelserne, hvor de bl.a. støder på de lokales kæledyrskirkegård.

Da datteren Ellies elskede kat dør, vil Louis gøre alt for, at hun ikke oplever sorg oven på flytningen, og han beder derfor den gamle Jud Crandall om hjælp, som har nævnt noget om en lokal indiansk legende. Louis og Jud ved godt, at det, de iværksætter, er forkert.. Og når man bringer noget tilbage fra de døde, skal man være opmærksom på, hvad man får med!

Jason Clarke og Amy Seimetz er forældrene, der bliver fanget i Stephen King-land (staten Maine) og finder ud af de uhyggelige hemmeligheder bag kæledyrskirkegården. Som den mystiske Jud Crandall ses John Lithgow.

Pet Sematary har biografpremiere den 4. april.