Flere nyheder

 
Diverse
Jul i Tivoli

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Jul i Tivoli
Fre. 15. nov. 2019
kilde: KultuNaut

Når Tivoli tager hul på sin 25 års jubilæumssæson for Jul i Tivoli, tændes et juletræ med 3.000 Swarovski-krystaller foran Nimb. Der bliver premiere på Tivolis største balletsatsning nogensinde, Snedronningen, hvor Oh Land har skabt musikken, og Dronning Margrethe står bag kostumer og scenografi. Og årets store forlystelsesnyhed, rutsjebanen Mælkevejen, får premiere den 6. december. (PR-foto: Lasse Salling)

Juletræ med over 35.000 lyspunkter
Som altid skydes julesæsonen i gang ved, at de 35.250 lys tændes på det store juletræ den 16. november foran Koncertsalen, hvor underholdningsprogrammet i år er udvidet med et større show på Plænen. Der hænges manuelt over 80.000 julekugler op rundt omkring i Haven for at byde julen velkommen, og på åbningsdagen bliver der urpremiere på et projekteringsshow med afsæt i silhouetter. Showet vises hver halve time efter tusmørke.

Premiere på ny rutsjebane i Tivoli
Mælkevejen, der erstatter rutsjebanen Odinexpressen, der er gået på pension efter 30 mio ture, får premiere under Jul i Tivoli. Rutsjebanenyheden bliver en del højere og hurtigere end sin forgænger. Designet på rutsjebanen står på skuldrene af Himmelskibet, Aquila og Tik Tak, der er stærkt inspireret af tanken om opdagelsesrejser i himmelrummet.

Julemanden er på plads
Pantomimeteatret i Tivoli bliver forvandlet til en julestue, og her bor julemanden, der hver dag sidder klar til at tage imod børnene og høre om deres julegaveønsker. Her er også mulighed for at aflevere sutterne for de børn, der er klar til det. Selvfølgelig vil der også som altid være Lucia-optog den 13. december, hvor Luciabruden bærer lyset frem.

Hygge og traditionel jul
Jul i Tivoli har alle dage været noget ganske særligt og år 2019 bliver ingen undtagelse, for her vil der endnu engang dufte af velsmagende glögg og kanelkager samt være masser af oplevelser i vente for både børn og voksne. Julesæsonen har bidraget til, at mange danskere og turister har fået øjnene op for København i den lidt koldere periode af året.

Jul i Tivoli kan opleves fra den 16. november og frem til den 5. januar 2020.

Læs meget mere på: www.tivoli.dk