Flere nyheder

 
Musik
Copenhell 2020

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Copenhell 2020
Man. 18. nov. 2019
kilde: KultuNaut

Amerikanske Kiss er føjet til listen over hovednavne til sommerens Copenhell festival på Refshaleøen. (PR-foto)

Efter en heftig start, hvor Copenhell annoncerede bands som Iron Maiden, Judas Priest, Korn, Disturbed og Mercyful Fate, har den populære hard rock og metal festival smidt flere godter i posen. Heriblandt megabandet Kiss, der lægger vejen forbi København i forbindelse med deres End of the Road turné. Det skulle blive den sidste chance for at opleve det legendariske rockband, som forventeligt takker af efter en mere end 45 år lang og glorværdig karriere.

Blandt de andre annoncerede navne finder man Phil Anselmo, der vender tilbage til Copenhell med bandet Down. Bandet har ikke optrådt live siden 2016, men er blevet samlet igen for at fejre 25-års jubilæet for debutudgivelsen NOLA fra 1995. Bandet spiller heavy metal, der trækker på et væld af forskellige genrer, lige fra sludge og stoner rock til punk og blues.rock.

Svenske, progressive Opeth er også på plakaten. Bandet har gennem hele deres lange karriere stået for tårnhøjt teknisk niveau og en trang til konstant at udvikle deres musik. Bandet udfordrer igen og igen deres fans, blandt andet med det seneste album, In Cauda Venenum.

Derudover finder man også Witchcraft, Hällas, Gatecreeper og Blood Incantation blandt den sidste nye pulje navne.

Billetsalget til Copenhell 2020, der kan opleves 17. - 20. juni, er i gang.

Læs meget på på Copenhells hjemmeside