Flere nyheder

 
Musik
Kashmir på Skråen

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Kashmir på Skråen
Man. 14. apr. 2003

Kashmir spillede på Skråen i Aalborg torsdag den 10/4, og det var en koncert med masser af hjerte og nerve, hvor det, der lige kunne have fuldendt den, havde været et enkelt af de gamle numre fra Travelogue.

Men med 4 albums som repertoire og et hav af rigtig gode numre, må man jo vælge ud med hård hånd, og der er vel heller ikke noget at sige til at de gerne vil ud og præsentere deres nye materiale, hvilket også i høj grad er det publikum forventer.

Kashmir lagde ud med den rolige "The new gold" fra Zitilites, hvor Kasper Eistrup spiller både mundharmonika og akustisk guitar, og det var, at dømme udfra aftenens primært ret unge publikum, en rigtig god måde at starte på.

Udover stort set at nå helt igennem deres nye album, spillede de også en del af de lidt ældre numre, og det var særligt "Mum in love, daddy in space" og en ret funky udgave af "Miss you" der fik salen til at koge.

Kashmirs musikalske stil har udviklet sig en hel del på de 9 år der er gået siden de udgav debutalbummet Travelogue.

Dengang stod bandet for en meget energisk rock, som nok udsprang lidt af Seattles grunge-bølge, men de har efterhånden bevæget sig over mod de mere modige, musikalsk stærke og bevægende melodier, som deres nye album er fuldt af.

-Og det virker i højere grad som om de efterhånden har fundet deres musikalske ståsted.

Kashmir gav de ellers ret stille numre fra den nye plade en ekstra tand, hvilket var super godt for at holde den intensitet man forventer til en koncert, men man kunne stadig godt have brugt et enkelt eller to af numrene fra det første album, til lige at give det sidste pift til en ellers rigtig god koncert.

Igennem årene har Kashmir spillet et hav af koncerter, og har efterhånden ry for at være et af de allerbedste livebands i Danmark, hvilket de også beviste denne aften.