Flere nyheder

 
Diverse
Åben ø på Reersø

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Åben ø på Reersø
Ons. 2. jul. 2003
kilde: kultunaut

Endnu en gang åbner kunstnere, kunsthåndværkere og erhvervsdrivende på Reersø dørene og indbyder alle til et spændende og varieret ÅBEN Ø arrangement. Det sker i dagene lørdag og søndag d. 2. og 3. august.

Tæt på havet, tæt forbundet med Sjælland ligger den smukke halvø Reersø med de velbevarede huse og gårde fra 1700-tallet.
I disse inspirerende omgivelser lever og blomstrer et stadigt voksende kulturliv:
Der males malerier, skabes skulpturer, designes tøj og spændende brugskunst, drejes lertøj, skrives bøger, laves fotokunst, komponeres og spilles meget forskellig musik, danses folkedans, laves vikingesmykker og ravkunst, sælges naturprodukter og kunsthåndværk.
Desuden laves der kulinariske specialiteter, ryges fiskeprodukter og sælges dagligvarer - for blot at nævne nogle af de mange tilbud!
Så der er rigtig mange gode grunde til at lægge vejen forbi den lille unikke og smukke by i Musholmbugten!

Som en naturlig følge af de mange initiativer og aktiviteter er der nu dannet en forening, "Kulturgruppen Reersø", der står for dette års ÅBEN Ø arrangement.

Lørdag den 2. august kl. 11 åbnes hele arrangementet af Gørlev kommunes borgmester Jørgen Arnam-Olsen. Derefter er arrangementet åbent begge dage fra kl. 11-17.

Se hele programmet