Flere nyheder

 
Musik
Sick of it all

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Sick of it all
Tor. 11. mar. 2004

Lørdag den 6. marts var de amerikanske hardcore legender, "Sick Of It All", atter på besøg i Danmark. Og også denne gang var det Loppen på Christianshavn, der lagde hus til deres usædvanligt tighte, energiske og velspillede rockmusik.

Sick of it all entrede den lille scene på Loppen efter at to andre amerikanske bands, Most precious blood og Bleeding through, havde givet deres variationer af hardcore. De to bands gjorde en rimelig god figur, og med hver et sæt på en lille halv time, passede det særdeles godt til lige at varme kroppen igennem, inden hovedattraktionen gik på.

Og det gjorde de så. Varmt modtaget af et fyldt Loppen, gav de slidsomme New Yorkere et tændt sæt på en god time, hvor der blev budt på både "old ones" og numre fra deres nyeste udgivelse fra 2003, Life on the ropes. Og som altid med Sick of it all, blev de fremmødte budt på en gang intens, koncentreret og medrivende omgang NYHC, der er klasser over, hvad de fleste andre acts indenfor denne scene evner at opbyde.

Det er ikke uden grund - og fuldt fortjent - at bandet har det tro følge af fans, som det har. De er et band, der koncentrerer sig mindre om image og mere om musikken, hvilket er et rosværdigt karakteristika indenfor en genre, der bør være funderet på "Blood, sweat & (no) tears. Samtidig giver Sick of it all sig altid 100 % og falder aldrig til patten og læner sig mageligt opad deres efterhånden velopbyggede rutine. De er et liveact i særklasse, hvilket også kan erfares på deres foregående udgivelse, Live in a dive.

Så helt uden overraskelser - og heldigvis for det - gav Sick of it all endnu en gedigen koncert på dansk grund.