Flere nyheder

 
Litteratur
Hvad du ønsker skal du få

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Hvad du ønsker skal du få
Lør. 26. jun. 2004

Pernille Aalund har skrevet en bog, hun kalder succesguide for kvinder, men hvorfor hun forbeholder den for kvinder, er en gåde, for mænd kan også bruge nogle af de guldkorn, hun spyr ud. Man kan vælge at være enig eller uenig med forfatteren, men hun har noget på hjerte og en stor portion livserfaring, hun forsøger at øse ud af. Det er blevet sagt, at man ikke kan lære af andres fejltagelser, men det er ikke desto mindre det, der er meningen med denne bog.

I Hvad du ønsker skal du få fortæller Pernille Aalund om sit liv, sine op og nedture, fiaskoer såvel som succeser. Formålet med bogen er at anspore andre kvinder til at forfølge deres drømme, tro på at det kan lade sig gøre, ikke være så bange for fiasko, at de ikke vover at springe ud i det, og ikke regne med at drømmen går i opfyldelse, hvis man bare sætter sig ned og venter på lykken.

Pernille Aalund har lavet mange fejl i sit liv, og der er ting hun ville gøre anderledes, hvis hun kunne, men hendes opfattelse er, at man kun har et liv og man kan lige så godt få det bedste ud af det. Det hjælper ikke at græmme sig og fortryde noget der ikke kan ændres på. Hun har fundet på nogle redskaber, som har hjulpet hende til at nå så langt, som hun er nået i dag. Hun har dog også selv arbejdet hårdt for at nå sine mål, og er ikke kommet sovende til nogle af de ting hun har opnået i dag.

Bogen kan læses af nysgerrighed, fordi man synes, Pernille Aalund er en spændende person, og man gerne vil vide mere om hende, men man kan måske også lære noget om sig selv og finde ud af, at de prioriteter, man har, måske skal ændres, så de bedre passer med de værdier, man har. Det kan også være, at bogen kan give en et spark i den rigtige retning, og man endelig får taget mod til sig til at udleve sin drøm.

Køb eller bestil bogen hos bog&idé

Pernille Aalund: Hvad du ønsker skal du få
Forlag: Aschehoug
Sider: 199
Udgivelsesdato: 06.05.2004
ISBN: 87-11-26087-4