Flere nyheder

 
Litteratur
Blodtørst

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Blodtørst
Tor. 15. jul. 2004

"Blodtørst" af R.L.Stine er en spændingsbog om vampyrer, ofre og vampyrjægere. Når man først er begyndt på den er den svær at slippe igen, det risler i nakken og hårene rejser sig på armene, men man må bare have en side mere med!

Tvillingerne Destiny og Livvy er på sommerlejr, hvor de har skullet styre en flok unger sommeren over. Med på lejren er en mystisk udseende mand ved navn Renz, som alle pigerne sværmer om. Han har allerede været sammen med Livvy, men på lejrens sidste dag nærmer han sig Destiny. Den dag bliver Destiny bidt af en vampyr, men da hun ikke når at bide vampyren igen, bliver hun ikke selv til en vampyr men kun til en neofyt. Destiny har nu kun til næste fuldmåne til at finde en kur, så hun undgår at blive fuldblodsvampyr.

Da Livvy og Destiny kommer tilbage til hjembyen, er der begyndt at ske mystiske ting. Dyr bliver fundet uden en dråbe blod tilbage i kroppen, pigernes far er kommet til at se gammel og hærget ud, og skolens idrætstræner kan næsten ikke hænge sammen. Det bliver klart, at der er kommet vampyrjægere til byen, og snart ved Destiny ikke hvem hun kan stole på, og hvem der er ude på at slå hende ihjel.

Der er dømt spænding fra første til sidste side. Læs ikke denne bog før du skal sove, det bliver med sikkerhed en søvnløs nat!!

Køb eller bestil bogen hos bog&idé

R.L.Stine: Blodtørst
Forlag: Sesam
Sider: 191
Udgivelsesdato: 22.03.2004
ISBN: 87-11-22096-1