Flere nyheder

 
Litteratur
Jul .. igen

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Jul .. igen
Man. 1. nov. 2004

"Jul..igen" kan nærmest beskrives som en inspirationsbog med en masse forskellige forslag til ting, man kan lave til jul. De fleste af forslagene er billige og forholdsvis nemme at lave; det eneste, man kan klandre forfatterne for, er, at de måske har forsøgt at spænde for vidt, så bogen kommer til at virke overfladisk. Hvis man bliver interesseret i et af emnerne i bogen er man således nødt til at opsøge mere uddybende litteratur for at lære mere.

Der er instruktioner til alle forslag, men de er ikke udførlige nok til, at f.eks. børn kan lave tingene uden hjælp fra en voksen. Bogen indeholder alt fra syprojekter over fremstilling af lygter og julepynt til opskrifter på alskens lækkerier. Der er mange søde små ideer og man kan frit bruge de ideer, som er relevante for en selv og se bort fra de øvrige.

Husk, meningen er, at du skal hygge dig med bogens projekter, og som forfatterne skriver på første side, så er det bedre at glæde sig over det, man når, i stedet for at ærgre sig over det, man ikke har tid til.

Køb eller bestil bogen hos bog&idé

Liv Aslund og Jane Asprusten: Jul .. igen
Forlag: Aschehoug
Sideantal: 65 sider
Udgivelsesdato: 21.10.2004
ISBN: 87-11-26388-1