Flere nyheder

 
Litteratur
Lokumsbogen 2005

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Lokumsbogen 2005
Tor. 4. nov. 2004

Sten Wijkman og Ole Knudsen har produceret endnu en Lokumsbog i rækken af bøger fyldt med alskens mere eller mindre uundværlig information, statistikker og meget andet, man kan fordrive tiden med, når man sidder på toilettet. Mange læser på toilettet uden at ville være ved det, men med denne bog har alle en chance for at springe ud af skabet.

Da køberne af Lokumsbogen nok hovedsagligt vil være mænd, kan man undre sig over, at man har valgt farven pink til forsiden; ikke særligt mandigt og ikke særligt pænt at have liggende på sit toilet.

Bogen er desuden også smækfyldt med slåfejl, ord der er faldet ud af sætninger og direkte faktuelle fejl. Forfatterne har muligvis gjort det for at bogen skulle virke endnu mere kikset, men dels forstyrrer det læsningen, og dels er det irriterende, at der direkte er faktuelle fejl i materialet. I listen over de 10 farligste dyr i verden er der f.eks. udeladt både malariamyg og flodheste. Når man bringer den samme reklame to gange i bogen, virker det også, som om forfatterne ikke rigtigt har haft materiale nok til at skrive en ny bog.

Køb eller bestil bogen hos bog&idé

Sten Wijkman og Ole Knudsen: Lokumsbogen 2005
Forlag: Gyldendal
Sider: 312
Udgivelsesdato: 01.11.2004
ISBN: 87-02-03184-1