Flere nyheder

 
Teater
S/M Den skrålende skude

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
S/M Den skrålende skude
Fre. 19. nov. 2004

Her er mulighed for at komme af med alle sine fordomme om hvad opera er, helt gratis. Jesper-Brun Jensen og Jens Krogsgaard som senest har optrådt sammen i den jyske operas forestilling; "Digteren og døden", har udtænkt denne afsindige morsomme forestilling som går i luften ca. 15 minutter efter operaen Falstaff den 18., 19., 20., 25. og 26. november.

Ud over Jesper Brun- Jensen og Jens Krogsgaard medvirker nogle af sangerne fra Falstaff: Laura Flensted Jensen, Henriette Elimar, Jørn Pedersen/ Jesper Buhl og Anders Lundh.

I forestillingen, som varer ca, 45 minutter og ikke er for sarte sjæle og børn, kan man se, hvordan man bliver operasanger og bliver undervist af en sanglærer. Man kan høre nogle af de vitser, der fortælles om de forskellige typer operasangere - hvorfor basser ikke vinterbader, se remote tenoren og meget mere.

For den operaskeptiske er det en glimrende lejlighed til at få en forsmag på hvad opera også kan være, ud over fordommen om den hvinende skrighals på scenen!

SM Den skrålende skude er underholdende og morsom samt et godt eksempel på Den jyske operas evne til at formidle opera til såkaldt almindelige mennesker, som går i operaen uden at kunne samtlige arier udenad!