Flere nyheder

 
Litteratur
H.C. Andersen Eventyr

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
H.C. Andersen Eventyr
Ons. 27. apr. 2005

I anledning af H.C. Andersens 200 års fødselsdag er der blevet udgivet et væld af bøger dels om forfatteren selv, dels diverse opsamlinger af hans eventyr. Denne bog er en af mange, men den adskiller sig ved at have nogle fantastisk flotte illustrationer, som vil glæde et hvert barn eller barnlig sjæl som får fingre i bogen. Desuden indeholder den 29 af H.C. Andersens mere eller mindre kendte eventyr, således at mange nok vil læse nogle af eventyrerne for allerførste gang.

Et andet plus ved bogen ud over glæden ved at læse de flot illustrerede eventyr er, at bogen ser fantastisk ud i bogreolen og er en glimrende gave til de børn, som måtte befinde sig i ens omgangskreds. Jo tættere på jo bedre, for så kan den glade giver måske selv snige sig til at se på herlighederne.

Eventyr er for alle store og små, især H.C. Andersens eventyr, hvor man på forunderlig vis formår at få noget nyt ud af hvert eventyr, hver gang man læser det.

H.C. Andersen Eventyr
Illustreret af Flemming B. Jeppesen
Forlag: Gyldendal
Sideantal: 360 sider
Udgivelsesdato: 30.03.2005
ISBN: 87-02-03084-5

Hans Christian Andersen Calendar
Kalenderen er øjensynligt kun lavet med turister og andre udlændinge for øje, idet månederne og de små citater fra H.C. Andersens eventyr som er skrevet ved hver måned står på engelsk.

Kalenderens illustrationer er nogle af de tegninger Flemming B. Jeppesen har lavet til bogen H.C. Andersen Eventyr og de bestemt værd at bruge en hel måned på at kigge på pr. stk.

Kalenderen er for 2006 og udgør derfor en rigtig god julegave til at sende ud af landet og den vil sikkert også blive købt som souvenirs af mange turister. Almindelige danskere kan selvfølgelig også bruge den, de engelske månedsangivelser ligner jo meget de danske, så det er ikke noget problem, det er dog kun søndage som vises som helligdage.

Hans Christian Andersen Calendar 2006
Illustreret af Flemming B. Jeppesen
Forlag: Gyldendal
ISBN: 87-02-03269-4