Flere nyheder

 
Litteratur
Mine hemmeligheder

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Mine hemmeligheder
Tir. 14. jun. 2005

"Mine hemmeligheder" af Sophia Kinsella er en utrolig underholdende bog, lidt i genre med "Bridget Jones Dagbog". Enhver normal kvinde vil føle med Emma, i hemmelighed krumme tæer og tænke på alle ens egne hemmeligheder, som man aldrig håber, nogen finder ud af.

Emma er blevet sendt på sin første opgave for det firma hun arbejder for og det er blevet en total fiasko. Hun fik at vide at det hele var en formalitet, men det lykkes hende at miste hele kontrakten. Hun sidder nu i flyveren og er i al hemmelighed rædselsslagen for at flyve. Det har bare været en møgdag og den bliver bare værre og værre, for under flyveturen kommer flyet ud i voldsom turbulens og i den tro, at hun skal dø, fortæller hun alle sine hemmeligheder til manden i sædet ved siden af, hver eneste lille pinlige detalje lige fra størrelsen af hendes underbukser til hvordan hun mistede sin mødom!

Heldigvis eller desværre overlever Emma flyveturen og haster væk fra flyet (og manden i sædet ved siden af) og tænker ikke mere over episoden, til hun møder i firmaet om mandagen og opdager, at den øverste chef, som er kommet på besøg, netop er manden fra flyveren - Pinligt!

Herefter svælger læseren i den ene pinlige, sjove, tæerkrummende og romantiske situation efter den anden og der er dømt rigtig god underholdning fra start til slut.

Sophia Kinsella: Mine hemmeligheder
Forlag: Aschehoug
Sider: 361
Udgivelsesdato: 30.05.2005
ISBN: 87-11-29063-3