Flere nyheder

 
Litteratur
Frøprinsessen

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Frøprinsessen
Tor. 8. sep. 2005

"Frøprinsessen" er en spændende bog til børn i 10-15 års alderen, som kender følelsen af, ikke altid at passe ind, blive til grin og ikke at kunne råbe sine forældre op.

Esmeralda er en prinsesse, men hun er bestemt ikke nogen perfekt prinsesse. Hun holder af at gå i mosen, hun falder over sine egne ben og griner som et æsel, alt sammen ikke særlige prinsesselige egenskaber. Oven i det har hendes mor udset prins Jorge, som Esmeralda hader, til at skulle giftes med Esmeralda, og hun vil ikke høre nogen indvendinger fra Esmeraldas side.

En dag, Esmeralda føler sig allermest umulig og ked af det, møder hun en talende frø, som beder om et kys, så han kan blive til prins igen. Det har Esmeralda ikke lige lyst til, men ender med at gøre det alligevel; men resultatet bliver ikke helt, som hun og frøen havde regnet med, og hvad der videre sker, ja det må man læse om i Frøprinsessen.

Bogen er velskrevet og plottet er gennemtænkt og har et godt tempo. Spændingen holdes lige til det sidste og der er endda basis for en fortsættelse, hvis forfatteren skulle komme på sådanne tanker.

Køb eller bestil bogen på e-boghandel.

E.D. Baker: Frøprinsessen
Forlag: Gyldendal
Sider: 272
Udgivelsesdato: 26.08.2005
ISBN: 87-02-02815-8