Flere nyheder

 
Litteratur
Dødens time

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Dødens time
Ons. 9. nov. 2005

"Dødens time" er en utrolig spændende krimi, med den vil nok fungere bedre som et filmmanusktript, end den gør som roman. Bogen er skrevet som en serie små handlingsforløb, ligesom klip i en film, og det betyder at man først i slutningen af den over 400 sider lange bog begynder at få hold på handlingsforløbet. Det kan godt få bogen til at virke meget tung at læse, fordi man er nødt til alt huske alle de små handlingsforløb, der har været der, for at kunne samle trådene til sidst, men der er også en spændende og anderledes måde at skrive en bog på.

Sean King og Michelle Maxwell har oprettet et lille detektivbureau i Virginia, USA. De bliver sat på en sag om et tyveri fra en velhavende familie, men pludselig begynder der at blive begået mord, som ved første øjekast ser ud til alt blive begået af en copycat, som med vilje forsøger sig med forskellige kendte seriemorderes metoder at slå ihjel på. Sean og Michelle har dog på fornemmelsen, at der er noget andet i det end bare en psykopat, som kan lide at slå ihjel og så begynder kampen mod uret, kan de stoppe morderen inden han dræber igen, og er der måske mere end en morder på spil?

Bogen er ekstremt spændende, og fordi den er skrevet på en måde, så man først forstår plottet til slut, har man svært ved at lægge bogen fra sig, man skal lige læse en side mere og endnu en....

David Baldacci: Dødens time
Forlag: Aschehoug
Sider: 455
Udgivelsesdato: 01.09.2005
ISBN: 87-11-29117-6