Flere nyheder

 
Litteratur
Harry Potter som CD-bog

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Harry Potter som CD-bog
Man. 5. dec. 2005

Det er en af de mest roste danske skuespillere gennem de seneste år, Jesper Christensen, der oplæser den nye bog om Harry Potter og halvblodsprinsen. Det gør han med stor indlevelse. Og med hans store evne til at træde ind i de forskellige roller og tilpasse sin stemme og udtale til hver enkelt, formår han virkelig at levendegøre personerne og historien.

I Harry Potter og halvblodsprinsen samles historien op, lige før Harry's sjette år på Hogwarts. Harry har tilbragt det meste af sommerferien hos familien Dursley, hvor Dumbledore har meldt, at han vil komme og hente ham. Og Harry glæder sig til at slippe væk fra Ligustervænget. - Men han ved jo heller ikke, hvad der venter ham..

Hele bogen oplæses uforkortet på de 18 cd'er, og kan både være underholdning for de mindste, der endnu ikke selv kan læse bogen, eller en rigtig god lektion til forældre i, hvordan en god fortælling kan gengives, så ethvert barn vil blive tryllebundet.

Jesper Christensen er en virkelig god fortæller - ingen tvivl om det. Så hvis man ikke selv orker at læse bogen (eller læse den højt for børnene), kan man trygt lade ham om det. Historien er spændende, og man trækkes hurtigt ind i det "Potterske" univers.

Så selve indholdet på cd'erne fejler bestemt ikke noget.

Men man kunne nu godt have gjort lidt mere ud af indpakningen. De 18 cd'er er lagt i én stor bunke i en kartonæske, som hverken er særlig interessant eller nogen stor hjælp til at holde styr på cd'erne.

- Der kunne Harry Potter nu godt have fortjent lidt bedre!

Men Jesper Christensen fortjener stor ros for hans arbejde med oplæsningen af bogen, og det er jo bestemt dét, der er det væsentlige i denne CD-udgave af historien.

Køb eller bestil bogen på e-boghandel.

J. K. Rowling: Harry Potter og halvblodsprinsen
CD-BOG, læst af Jesper Christensen
Forlag: Gyldendal Lyd
18 cd'er
Udgivelsesdato: 11.11.05
ISBN: 87-02-04498-6