Flere nyheder

 
Litteratur
Vildledt

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Vildledt
Ons. 8. feb. 2006

Bogen har den efterhånden velkendte opbygning med en lille forhistorie, som ikke umiddelbart har noget med resten af historien at gøre, men som driver læseren fremad mod slutningen for at finde løsningen på gåden og ikke mindst finde ud af, hvad forhistorien har med resten af plottet at gøre.

Grace Lawson lever i den perfekte familie, hun elsker sin mand og han hende, og han nærmest forguder deres to børn. Da Grace henter de seneste feriebilleder fra fremkaldelse, finder hun et fremmed billede i bunken. Det er mindst 20 år gammelt og forestiller fem mennesker, hvoraf den ene ligner hendes mand, og der er en pige, som er krydset over. Da hun konfronterer sin mand, Jack, med billedet, stormer han på det nærmeste ud af døren og forsvinder.

Grace er nu i en situation, hvor hun er alene med to børn. Hun ved ikke, hvad der er blevet af hendes mand, eller hvorfor han reagerede så voldsomt på det gamle billede, men hun sætter sig for at løse gåden uden at vide, at hun dermed sætter sit eget og sine to børns liv på spil og risikerer at finde ud af nogle gamle hemmeligheder, hun hellere ville have undgået at kende til.

Køb eller bestil bogen på e-boghandel.

Harlan Coben: Vildledt
Forlag: Aschehoug
Sider: 410
Udgivelsesdato: 26.01.2006
ISBN: 87-11-29113-3