Flere nyheder

 
Litteratur
Cykelmyggen Egon

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Cykelmyggen Egon
Tir. 21. feb. 2006

"Cykelmyggen Egon" udkommer her i sin tredje udgave, men man har stadig forsømt at farvelægge halvdelen af siderne, den øvrige halvdel er til gengæld flot farvelagt og består af nogle meget detaljerede billeder.

Cykelmyggen Egon handler om en myg, der er så vild med at cykle, at han ikke flyver op fra vandet, da han klækkes, som alle de andre myg, nej han kører op fra vandet på en flot ny racercykel. En da bliver cyklen desværre ødelagt, men så får han i stedet lov at køre budcykel for bierne. Da honningsæsonen slutter, får han arbejde i et loppecirkus, og her finder han en cykel, og det viser sig, at han har evner til at blive en stor cirkusartist, og publikum er vilde med at se ham optræde på sin cykel.

I bund og grund handler bogen om at finde ud af, hvad man er god til og ikke give op, selv om tingene ikke altid går, som man gerne vil have dem til, men i stedet tage imod de chancer man får, for på et eller andet tidspunkt skal man nok nå sit mål, bare man bliver ved med at prøve.

Tegningerne kan godt virke lidt rodede, fordi de er så detaljerede, så man skal bruge tid på at se grundigt på alle billederne.

Køb eller bestil bogen på e-boghandel.

Flemming Quist Møller: Cykelmyggen Egon - stort format
Forlag: Gyldendal
Sider: 32
Udgivelsesdato: 17.02.2006
ISBN: 87-02-04698-9