Flere nyheder

 
Musik
Kira and the kindred spirits

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Kira and the kindred spirits
Ons. 12. apr. 2006

Gedigen rock - et tvist af blues? - og en fantastisk vokal. Men ikke helt den nerve og intensitet, man kunne have ønsket sig. Sådan lyder i store træk opsummeringen på denne aften i selskab med "Kira and the kindred spirits" på Magasinet i Odense.

Den manglende intensitet i koncerten gjorde, at publikum aldrig rigtig blev tryllebundet. Selvfølgelig kan det være svært, at fange publikum med en stor mængde nyt materiale som de ikke kender, men det var også som om, at bandet af den grund på forhånd havde opgivet at få publikum med. Og det kunne altså godt mærkes.

Der er ingen tvivl om, at det er gode musikere, at det er et band med sans for at skabe gode, gedigne rocknumre, og at de i Kira Skov har en frontfigur med en helt fabelagtig vokal. Men desværre er der mange af numrene, der ikke rigtig når højere end til at være "gode".

Den intensitet og nerve der er i et nummer som "Losing you" tyder det på, at de har haft vanskeligt ved at genfinde. Så i en ret jævn koncert var dette nummer det absolutte højdepunkt - og første gang man egentlig kunne mærke publikum. Den stemning der byggede sig op under "Losing you" forsvandt dog forholdsvis hurtigt igen.

Jeg efterlyser altså generelt lidt mere nerve og intensitet. Både i deres materiale, deres koncertoptræden og i deres kontakt til publikum. Så alt i alt var det en koncert på det jævne, som dog uden decideret at have skuffet publikum, heller ikke har været nogen stor og uforglemmelig oplevelse.

Kira ans the kindred spirits spillede på Magasinet i Odense d. 8. April 2006