Flere nyheder

 
Litteratur
Lær at fotografere digitalt

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Lær at fotografere digitalt
Tir. 2. maj 2006


En bog for den der skal til at begynde at fotografere digitalt.
Man bliver taget ved hånden lige fra det indledende køb af kamera, over selve fotograferingen og gode råd omkring kompositioner med mere, til den afsluttende billedbehandling.

Det er en bog for begyndere, der gerne vil have en god start og lidt rådgivning, allerede før de vælger deres digitale kamera. Til det formål er den god, da Karbo på en let forståelig måde kommer omkring kameraets væsentligste funktioner samt gode råd til at tage gode fotografier.

Bogen starter naturligt nok med at fokusere på selve værktøjet - kameraet. Her introduceres kameraets funktioner samt de forskellige begreber - vidvinkel, opløsning etc. - samt hvad man skal være opmærksom på i forhold til sit eget behov ved valg af kamera.

Til førstegangskøberen har han også været så flink at indsætte en god, overskuelig tjekliste.

Efter den grundige introduktion af kameraet, ser han nærmere på det gode fotografi: Hvordan skal kompositionen i et billede være, hvad skal man se efter når man søger det gode motiv, hvordan skal lyset være m.m.. Her er der rigtig mange gode råd at hente for den utrænede fotograf.

Sidste del af bogen fokuserer på billedredigering på computer: hvad man kan gøre, hvordan, og hvilke programmer der kan anbefales til hvad.

Bogen er en fin introduktion til "førstegangsfotografen" og kan anbefales, som et rigtig godt sted at starte. Den er let forståelig og en hurtig måde til at komme godt i gang med fotograferingen. Bogen fås til kr. 149 - og så er det jo ellers bare at knipse løs!

Køb eller bestil bogen på e-boghandel.

Michael B. Karbo: Lær at fotografere digitalt
Forlag: Gyldendal
Sider: 133
Udgivelsesdato: 09.11.2005
ISBN 87-02-03979-6