Flere nyheder

 
Udstilling
Vind med Glyptoteket

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Vind med Glyptoteket
Ons. 28. jun. 2006
kilde: KultuNaut

Glyptoteket fejrer 100-året for indvielsen af Kampmanns bygning til den antikke samling. En storslået fødselsdagsgave på 100 millioner kroner fra Ny Carlsbergfondet og Carlsbergfondet har muliggjort en ombygning af Glyptoteket som forbedrer adgangsforhold, udstillingsfaciliteter og informationsniveauet for museets 350.000 besøgende. Deltag i konkurrencen og vind årskort og kataloger fra Glyptoteket.

Tilgængelighed på alle planer
Den 28. juni kl. 12 genåbner Glyptoteket fuldt ud efter 3 års nænsom renovering. Åbningen markerer en skærpelse af hele museets profil: fagligt, formidlingsmæssigt og udstillingsmæssigt. Gavebevillingen fra de to Carlsbergfonde har muliggjort en fornyelse af Glyptotekets virksomhed til gavn for de 350.000 besøgende.

Blandt de fem bedste
Glyptoteket placerer sig mellem de 5 bedst besøgte museer i landet. De seneste års publikumstilstrømning har tydeliggjort og forstærket behovet for øget tilgængelighed - både hvad angår formidling og adgangsforhold for publikum. Arkitekter, designere og museets stab har gennem de seneste år arbejdet på at omsætte intentionerne til fornyelser, der direkte skal komme Glyptotekets gæster til gode.

Glyptoteket genåbner for publikum d. 28. juni kl. 12.00, og holder denne dag åbent helt til kl. 18.00.

Tilmeld konkurrence
Du kan vinde følgende præmier fra Glyptoteket:

1. præmie : 2 årskort, kataloger
2. præmie: 1 årskort, kataloger
3. præmie: kataloger

Svar på nedenstående spørgsmål:

Hvor mange besøgende har Glyptoteket?

Det rigtige svar er:
Dit navn:
Din E-mail adresse:
Adresse:
Postnr og by:
Tilmeld også KultuNauts nyhedsbrev
Indsendes senest d. 26. juli.