Flere nyheder

 
Musik
Superdiscount på Metropol

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Superdiscount på Metropol
Ons. 5. jul. 2006

Dj-konstellationen Superdiscount bidrog lørdag aften med endnu et bevis på, at Metropolscenen på Roskilde Festivalen er og bliver én af festivalens bedste venues. Det er ikke sjældent her, at intimitet og betydelig kontakt mellem publikum og act bedst opnås.

Etienne De Crecy
Den franske producer og dj Etienne De Crecy har været et af de væsentligste navne på den blomstrende franske electronica-scene op gennem sidste halvdel af halvfemserne, og et af hans væsentlige varemærker har blandt andet været house. Lørdag aften klokken 21 gik han så på scenen i Metropol sammen med de to hæderskronede kollegaer Alex Gopher og Julien Delfaud. Og var man træt af morfar-rock eller opblæste navne med alt for store armbevægelser, så var Metropol helt sikkert stedet at være denne lørdag aften.

No Discount
Der var bestemt ikke noget discount over trioens elektroniske iscenesættelser. Fra første musikalske pulsslag var hele teltet nærmest i konstant bevægelse, og som de tre erfarne dj's hev og sled og drev de pumpende beats mod et mere og mere ekstatisk niveau, var der næppe en eneste publikummer, der ikke var med. Selv de værste fadølsbranderter, der havde forvildet sig ned på den elektroniske musiks hjemsted på Roskilde Festivalen, overgav sig og flød med på Superdiscounts lækkerier.

Fransk og forførende
Det var på alle måder en fransk opvisning, vi blev budt på denne aften. House og elektro med en markant technoficeret kant og feeling, næsten uden fejlslagne inputs. Kun et par enkelte steder gik der lidt koks i Superdiscounts fades, men det er småting, når tre elektroniske kunstneres lyd skal splejses til et enkeltstående udtryk.

En aldeles fremragende og overbevisende fransk oplevelse