Flere nyheder

 
Litteratur
Magilogi

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Magilogi
Tor. 3. aug. 2006

- Troldmændenes hemmelige bog.

Her følger den sande beskrivelse af troldmænd og heksemestre, deres kunst og evner, som beskrevet af Mester Merlin. En bog fyldt med finurligheder for de, der tør kaste sig ud i at lære trolddomskraftens kunst! Og det bedste råd, du kan få fra Mesteren Merlin selv er: "Gør det ikke!". Magi er vanskeligt og farligt, og roder man med den, fører det ofte til katastrofer.

Bogen er inddelt i 13 kapitler med oplysninger om blandt andet troldmandens arbejde, trylleformularer, hjælpedyr, fabeldyr, trylledrikke, spådomme og berømte troldmænd. Det er angiveligt et værk skrevet af den store Mester Merlin i 1577 til troldmændslærlinge; en bog til hjælp og opmuntring, hvis man vil lære den magi, troldmænd har praktiseret fra tidernes morgen. Hvert kapitel har billeder, figurer og små historier, der fortæller om emnet. Der er kort, der viser troldmændenes hjemsteder i vor verden, anvisninger til at lave en tryllestav, beskrivelse af formularer til at finde ting, der er blevet forlagt, regler for flyvning og mange hemmelighedsfulde gåder at opklare.

Grafisk er bogen et utroligt stykke arbejde, hvor der virkelig er kælet for detaljerne, og selv efter mange gennemlæsninger opdager man nye finurligheder; flapper der kan åbnes og skiver, der kan drejes. Der er gjort meget for at aktivere læseren, bl.a. kan man finde et lille sæt tarokkort deri, et pendul, et flig af feernes flag (der endnu har et tredje ønske i sig!) og endda en lille bog, der giver alle svar om magi.

Dette er en del af en serie, hvor der også findes bøgerne Dragonologi og Ægyptologi, og den støtter godt op om de tidligere udgivelser. Bl.a. er der flere referencer som en erfaren Dragonolog allerede vil kende. På hjemmesiden www.wizardology.com kan man via et interaktivt troldmands værksted finde flere oplysninger.

Aldersmæssigt passer bogen til børn fra ca. 10 år, men de mange små flapper, skjulte kort, bøger og amuletter etc. betyder, at den vil virke dragende på alle børn og barnlige sjæle.

Køb eller bestil bogen på saxo.dk.

Magilogi - Troldmændenes hemmelige bog
Forlag: Sesam
Sider: 30
Udgivelsesdato: 01.08.2006
ISBN: 87-11-22588-2