Flere nyheder

 
Litteratur
The mind gym

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
The mind gym
Tir. 15. aug. 2006


Denne bog giver en række tips og gode råd med det formål at læseren skal optræne sit sind til at få mest muligt ud af sit liv. Det lyder måske som utopi, men det drejer sig om at blive bedre til at se mulighederne i tilværelsen, til at forstå sine medmennesker og derved blive bedre til at opnå de mål, man sætter sig.


Der er en lang række forskellige opgaver og tests, man kan deltage i for at forsøge at kortlægge, hvilke områder det ville være givtigt at gøre noget ved. Hvad er det for nogle vaner, man har og som måske ikke altid er lige hensigtsmæssige, og hvad kan man gøre for at ændre på dem?

Når man køber bogen køber man samtidig ét kodeord til The mind gyms hjemmeside, hvor man har mulighed for at møde ligesindede og tage de mange test online. En svaghed ved dette system er dog, at hjemmesiden kun er på engelsk, mens bogen er oversat til dansk og måske derfor kan være nemmere at gå til for de fleste. Desuden virker hjemmesiden ret uoverskuelig, men til gengæld har du alle dine resultater samlet på et sted.

Hvis man er villig til at lægge lidt arbejde i det, er der bestemt mulighed for at få meget ud af denne bog, som er baseret på professionelle psykologers teknikker, og det er tydeligt for enhver, hvorfor det virker. Det er altid svært at gennemskue sin egen situation, så man kan regne ud, hvad man selv kan gøre; men når først man har læst det i denne bog, virker det fuldstændigt ligetil.

Køb eller bestil bogen på saxo.dk.

Octavius Black og Sebastian Bailey: The mind gym
Forlag: Aschehoug
Sider: 316
Udgivelsesdato: 03.04.2006
ISBN: 87-11-26676-7