Flere nyheder

 
Teater
Alletiders kvinde

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Alletiders kvinde
Tir. 25. sep. 2007

På Odense teater kunne man d. 21/9 opleve "Alle tiders kvinde". Og man kunne da kun lade sig rive med af den veloplagte og ganske enkelt forrygende Victor Marcussen - forklædt som kvinde. Og med Niels Søren Hansen som den sikre skanse bag pianoet, blev man guidet sikkert gennem et væld af gamle - samt enkelte nyere - klassikere.


Sange der er udødeliggjort af divaer op igennem tiden, som Hansen og Marcussen har pudset af og nu gengiver med stor respekt for de kvinder der oprindeligt sang dem, og ikke mindst en stor respekt for - og indlevelse i - hver enkelt sang.

Victor Marcussen er som nævnt forklædt som kvinde i showet. - Ja forklædt er måske endda et forkert ord at bruge, for det lykkes virkelig for ham at skabe en kvinderolle der er meget troværdig, om end "kærligt" karikeret.

- Og koncerten har da også fået undertitlen "En hyldest til det modsatte køn".

Man lyttede til sangenes tekster på en ny måde - for i denne koncert blev hver enkelt sang fortalt med stor indlevelse i de gode historier som sangene rummer.

Og derfor følte man det virkelig som om man rent faktisk var til stede "om Manda'n, i regnvejr, på Solitudevej."

Igennem hele showet var der rigtig god kontakt til publikum på grund af den indlevelse og det store engagement der på det nærmeste blev slynget ud over scenekanten - særligt fra den flamboyante og sympatiske kvindeskikkelse med følelserne uden på tøjet, som Marcussen portrætterede helt eminent.

Så det var en rigtig hyggelig aften, det var morsomt, det var musikalsk meget veludført, og så var det hamrende underholdende!

Se spilletider

Læs mere på www.hansen-marcussen.dk