Flere nyheder

 
Litteratur
Chestnut Hill - Komplottet

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Chestnut Hill - Komplottet
Søn. 30. sep. 2007Chestnut Hill-serien foregår på en eksklusiv kostskole i USA. Komplottet er den femte bog i serien, men de enkelte bøger kan læses uafhængigt af hinanden. Bøgerne er for alle hestepiger og minder lidt om de gamle Britta bøger.I komplottet kommer Dylan ud i en loyalitetskrise, da skolens ridehold klarer sig dårligt i en konkurrence med andre skoler. Alle skyder skylden på Chestnut Hills ansvarshavende rideinstruktør Ali Carmichael, som samtidig er Dylans moster.

Der opstår rygter om, at skolens tidligere rideinstruktør skal overtage Ali Carmichaels stilling og Dylan opdager, at der er nogle piger som samler underskrifter ind for at få hendes moster fyret. Dylan vil gøre alt, hvad hun kan, for at forhindre dette, og starter sin egen underskriftsindsamling. Hun regner med at få hjælp fra sine tre veninder, men de begynder også at opfører sig underligt, og snart ved Dylan ikke længere, hvem hun kan stole på. Selv Dylans moster begynder at forandre sig, som om hun også er bange for at blive fyret, så Dylan er næsten sikker på, at spillet er tabt.

For at gøre tingene værre begynder Dylans veninde Malory at omgås Linsey, som de fire veninder ellers ikke brød sig om. Malory vil ikke ud med, hvad hende og Linsey laver sammen og Dylan er bange for, at Linsey er ved at stjæle hendes veninde. Hun forstår slet ikke, at Malery pludselig hellere vil være sammen med Linsey, og oven i købet rider ture i skoven sammen med hende.

Det er en hård og nervepirrende tid for Dylan, men heldigvis falder det hele i hak, og hun får en forklaring på, hvorfor alle har opført sig så underligt på det sidste.

Lauren Brooke er også forfatter til Heartland -serien, som også handler om heste, men foregår på en hestefarm, hvor man hjælper heste med problemer. Der er flere referencer i denne bog til hestefarmen og dens behandlingsmetoder, og kan man lide Heartland serien vil man sikkert også kunne lide Chestnut Hill og omvendt.

Køb eller bestil bogen på saxo.dk.

Chestnut Hill - Komplottet: Lauren Brooke
Forlag: Borgen
Sider: 199
ISBN: 13:978-87-21-03108-4