Flere nyheder

 
Litteratur
Med Malle i naturen

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Med Malle i naturen
Man. 23. jun. 2008



"Med Malle i naturen" er en dejlig børnebog med flapper, som får dyr og blomster til at bevæge sig på siderne til stor fornøjelse for de mindste og lidt større børn. I denne bog går Malle på opdagelse i naturen og børnene skal hjælpe Malle med at finde forskellige ting på turen.

Bøger med pop-up billeder og andre bevægelige genstande har altid været et hit for børn, da det taler meget mere til deres nysgerrighed og fantasi end almindelige flade billeder. Den største bekymring er, at de bevægelige dele skal gå i stykker på grund af ryk fra ivrige barnehænder.

Ved at læse bogen med sit barn kan man stimulere barnet til at interessere sig for de ting, det ser i naturen og blive mere opmærksom på alle de ting, der foregår med blomster og dyr.

Bogen er meget pædagogisk skrevet og børnene bliver involverede i handlingen, fordi de skal være med til at hjælpe Malle med at finde orm, frøer, snegle og andre ting på bogens billeder. Der er meget at snakke om på billederne, samtidig med at barnet kan fornøje sig over alt det, der kan bevæge sig og ændre udseende.

Bogens billeder er i dejlige klare farver, som appellerer til børn, samtidig med at de ting, Malle skal have hjælp med at finde er klart afgrænset i en farve for sig, så barnet hurtigt finder ud af, hvad det går ud på.

Køb eller bestil bogen på saxo.dk.

Lucy Cousins: Med Malle i naturen
Forlag: Gyldendal
Sider: 14
ISBN: 978-87-02-06866-5