Flere nyheder

 
Litteratur
Spise med Price igen

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Spise med Price igen
Tor. 11. nov. 2010



Adam og James Price har med deres humor og store madglæde erobret danskernes tv-skærme med programmet, Spise med Price. Nu er anden sæson af den populære serie udkommet i bogform, og man får hverken mere eller mindre end i tv-serien. Bogen er for fans af programmet, men alle med interesse for mad kan stige på her.

Brødrene Adam og James Price har taget det danske tv-køkken til helt nye populære højder. Programmet startede på den "hemmelige" kanal DR2, men da seertallet låste sig fast på et niveau, som ikke er normalt for DR2 programmer, blev programmet rykket til DR1, og populariteten steg yderligere.

Nu er brødrenes anden sæson kommet på bog, og som fan af serien skuffes man ikke. Man kan genopleve hele sæsonen i bogen, der bærer samme titel som tv-serien. Bogen rummer mere end 100 opskrifter, og der skulle således være alverdens muligheder for at blive inspireret til den daglige dont i køkkenet.

Så sidder man med tårer i øjnene, når man tænker tilbage på Van Helsings natmad, La Dolce Vita eller Some like it hot, så er bogen her lige det rette køb. Den er nemlig bygget op præcis som tv-programmerne, og er man til gensyn, så bliver man glad for denne kogebog.

At bogen er en 'rePrice' af tv-programmerne er selvfølgelig, hvad man kan forvente af en bog, der er blevet til i forlængelse af en tvsucces. Men lige netop det, at der ikke er noget nyt er også bogens største problem. For man har set det hele før, og det er lidt ærgerligt.

For med brødrenes evner til at lave en succes, så må det også være muligt at putte lidt nyt i en bog som denne; lidt godter til de, der vælger at bruge pengene på bogen.

Alt i alt er det en fin kogebog med masser af inspiration til madlavningen, men man kunne have håbet på, at der var lidt mere at komme efter.

Køb eller bestil bogen på saxo.com

Adam & James Price: Spise med Price Sæson 2
Lindhardt og Ringhof, 176 sider
ISBN 9788711412930
Udgivet d. 4. november 2010