Flere nyheder

 
Film
Pinagtigt morsomt

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Pinagtigt morsomt
Tor. 16. dec. 2010

Vi elsker at hade det - øjeblikket, hvor Frank har gjort noget pinligt og absolut ingen hjælp får fra sit sidekick Casper. Nu kommer filmen, som får dig til at krumme tæer og giver dig lyst til at forlade salen i foragt og medlidenhed med filmens altid uheldige hovedperson; "Klovn - The Movie" rammer nu biograferne. (Foto: Per Arnesen)

Instruktør på tv-serien Klovn, Mikkel Nørgaard, har sammen med Casper Christensen og Frank Hvam skabt en spillefilm baseret på de elskede og hadede figurer fra tv-serien, og er klar til at give dig flere grusomme øjeblikke. Frank står over for en stor begivenhed, og alt burde være lykkeligt, men selvfølgelig bryder Frank med alt, hvad der hedder sociale spilleregler, og får publikum til at frygte, hvad der skal ske.

Vi følger Frank og Casper på et hæsblæsende eventyr, og denne gang er en kano, Skanderborg Festivalen og en lille dreng prøvelser, som efterlader skam over Frank og Casper. Franks ønske om at gøre det rigtige får ham kun ud på dybere og dybere vand, og denne gang skaber mødet med en gymnasielærer nogle forklaringsproblemer for Casper, som ikke skal afsløres yderligere her.

Udover Frank og Casper er Mia Lyhne og Iben Hjejle naturligvis også på rollelisten, og Klovn - The Movie byder også på et væld af andre genkendelige ansigter, blandt andet Mads Lisby, som spiller Mia Lyhnes bror, Michael Carøe og Bent Fabricius-Bjerre.
Karaktererne er meget tro mod tv-serien, men i særdeleshed gennemgår Casper Christensens karakter en besynderlig udvikling, og hans ellers nedladende og arrogante person forandres muligvis for altid. Filmen spiller mere på store følelser end tv-serien og kan til tider være mere dramatisk og forsøger at give Frank en mere alvorlig karakter. Men det bliver selvfølgelig ødelagt af filmens storslåede finale.

"Undskyld på forhånd" har været introduktionen til filmens teaser, og når man har sagt undskyld på forhånd, er der ikke meget, man ikke kan tillade sig. Holdet bag filmen formår at skabe en sjov historie om Frank og Casper på en ny måde, og karaktererne klarer sig godt på det store lærred. Og det er pinligt som aldrig før.

Hvis man ikke kan tåle at se tv-serien, skal man nok ikke bruge penge på en biografbillet, for det er virkelig pinligt! Men er man fan af Klovn og kan lide at sidde med næsten fysisk ubehag i 94 minutter på grund af de græmmende og yderst grænseoverskridende begivenheder, er Klovn - The Movie årets film.

Klovn - The Movie
Se spilletider
Se filminfo