Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
7/3 2022
Overdrevskroen
Roskildevej 513
4100 Ringsted
Tlf: 57 52 89 12

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.5011, Lon 11.8794
Åbent: Tirsdag - søndag kl. 12-22

- Kongelig betjening og kvalitet


29. maj 2024

DAF Vestsjælland maj møde

DAF Vestsjælland maj møde

En interessant investor kommer til Vestsjælland. Anders Egsvang er kendt viden om for sin strategi, som har giver meget fine resultater. Anders deler gerne ud af sin store viden, og han er rigtig god til at forklare og få emnet ned på jorden.

Anders køber kun aktier i virksomheder der vækster. Jo mere stabil og sikker vækst en virksomhed kan præstere, jo mere interessant er den, plejer Anders Egsvang at sige. For at være en spændende aktie skal virksomheden være præget af en solid kapitalstruktur.

En kvalitetsaktie fra mit synspunkt skal være i en virksomhed, som kan formå over en lang og kort tidshorisont at vækste både top- og bundlinje samt alle vigtige værdidrivere.

Meld dig til en spændende og lærerig aften, hvor Anders øser ud af sin store erfaring på investor området. Måske kan vi få lokket et godt bud ud af ham, om hvem den næste NOVO virksomhed kan blive på den danske Børs.

Anders er hjemmehørende på Fyn, men vil denne aften tage den lange tur til Vestsjælland for at gøre os klogere på interessante aktier.

2. juni 2024

Bag om Badehotellet - Musikalsk show med Jens Jacob Tychsen

Bag om Badehotellet - Musikalsk show med Jens Jacob Tychsen

Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr.

Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob fotos, film og fraklip. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når Jens Jacob fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til.Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre - og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér - også kendt som Hr. Weyse i den populære serie - vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.
Læs mere