Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
12/3 2024
Fuglsang Kunstmuseum
Nystedvej 71
4891 Toreby L
Tlf: 54 78 14 14

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 54.7247, Lon 11.7999
Åbent: Nov-marts: ons-søn kl. 11-16, april-juni: tir-søn kl. 11-16, juli-aug: alle dage kl. 10-17, sep-okt: tir-søn kl. 11-16.
Entré: Voksne: 100 kr, Børn og unge under 26 år: Gratis, Grupper på min. 15 personer: 80 kr

Dansk kunst fra perioden ca. 1780 til nu, skiftende særudstillinger, café og museumsbutik. Den prisbelønnede museumsbygning er tegnet af den engelske arkitekt Tony Fretton, og er naturskønt beliggende på Fuglsang Herregårds jorder


5. maj 2024

Gratis
Offentlig omvisning i særudstilling 'Som Brødre'

Offentlig omvisning i særudstilling 'Som Brødre'

Fri entré
Den aktuelle særudstilling 'Som Brødre. Venskab og konflikt i guldalderen' bliver præsenteret i en guidet tur ved en af museets kunsthistorikere.
Læs mere

8. maj 2024

Kultursalon på Fuglsang - Træer

Kultursalon på Fuglsang - Træer

150 kr
Fuglsang Kunstmuseum og Ensemble Storstrøm slår sig sammen og inviterer indenfor i Fuglsang SAMMEN, hvor vi vil fejre træet med musik, litteratur og billedkunst.

Den anmelderroste forfatter og billedkunstner C.Y. Frostholm kommer på besøg og vil tage os med ind i sin egen fascination af træer og med ud på rejser efter træernes betydning. Frostholm vil blandt andet oplæse udvalgte passager fra sit forfatterskab, ledsaget af billeder og motiver, der alt sammen kredser om og undersøger træerne. I tråd med temaet indtager Ensemble Storstrøm scenen med deres dygtige træblæsere, og der vil blive fremført værker inspireret af skoven og træerne.
Læs mere

12. maj 2024

Mors dag - det store kagebord

Mors dag - det store kagebord

179 kr
I Mors dags anledning byder museumscaféen på en hjemmebagt kagebuffet fyldt med søde fristelser. Ud over de spiselige lækkerier inkluderer kagebordet også kaffe og te ad libitum, og det vil naturligvis være muligt at tilkøbe et glas bobler i caféen.
Læs mere

15. maj 2024

Direktørtid: Foredrag om tøj og mode i Romantikken

Direktørtid: Foredrag om tøj og mode i Romantikken

100-125
Denne aften kan du komme til et spændende foredrag, når direktørerne fra Fuglsang Kunstmuseum og Museum Lolland-Falster fortæller ned i guldalderens tøj og mode.

Hvorfor hedder det 'empirekjoler' og hvad er en 'fadermorder'?

Denne aften kan du komme til et spændende foredrag, når direktørerne fra Fuglsang Kunstmuseum og Museum Lolland-Falster fortæller ned i guldalderens tøj og mode. Som altid mødes det kulturhistoriske med kunsthistoriske, når de to direktører dykker ned identitet og mode hos guldalderens kunstnere og portrætmodeller.

Foredraget foregår i 'Som Brødre'-udstillingen på Fuglsang Kunstmuseum og efterfølgende er der mulighed for at få serveret en sandwich med frugtmost i museumscaféen.

Sandwich og most kan bestilles i forbindelse med køb af billet til arrangementet, og caféen tilbyder både laks, kylling og vegetarisk.

NB.

Vær opmærksom på, at arrangementet finder sted på Fuglsang Kunstmuseum.
Læs mere

26. maj 2024

Gratis
Artist talk i Fuglsang Kunstlandskab

Artist talk i Fuglsang Kunstlandskab

Fri entré
Billedkunstner Lulu Refn fra 'Fuglsang Kunstlandskab' inviterer udendørs til en gratis artist talk ved sit værk, der ligger ved siden af museet og er syv skulpturer i højglanslakeret kompaktlaminat fra 2023.

Sammen med Refn og museet inspektør, Liza Kaaring, føles deltagerne ad til Fuglsang Have, hvor værket er placeret (5 minutters gang fra museet).
I samtale kommer Refn og Kaaring bl.a. ind på, hvorfor værket er specifikt udvalgt til at gå i dialog med det omkringliggende natur- og kulturlandskab.
Ingen tilmelding. Mødested foran museet.
Læs mere

2. juni 2024

Afternoon tea

Afternoon tea

269 kr
Det er tid til forkælelse og det sørger caféen på Fuglsang Kunstmuseum for med hjemmelavede lækkerier i en afternoon tea.

Vælg mellem tre forskellige teer og dertil et væld af tilhørende lækkerier; agurkesandwich, mini panini, vandbakkelse med laksemousse, hjemmebagt chokoladekage, scones med kompot og pisket creme fraiche, hindbærmousse i glas og Fuglsangkage med hvid chokolade og citron.
Læs mere

24. juni 2024

Landskabstur: Skejten

Landskabstur: Skejten

75-95
Kom med på den traditionsrige og populære tur til Skejten!

Skejten er ét af Lolland og Falsters smukkeste og mest særegne landskaber fyldt med spændende historier. Turen guides af tre eksperter inden for henholdsvis natur, geologi og kulturhistorie. Hver kan de fortælle om Skejtens fantastiske landskab, natur og betydning i vores historie. Kom med til en stemningsfyldt sommeraften fyldt med gode og spændende historier i de smukkeste omgivelser.
Læs mere