Ikast-Brande | Herning | Skive | Holstebro | Struer | Lemvig Kommuner

Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
P-pladsen

P-pladsen

Nørregade 7
7400 Herning
Tlf: 81510787
Hjemmeside



Viser 21 events fra/efter 2. jun. 2024

ContainCultureSport

Lørdag den 8. juni 2024, 10:00-13.00.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
Nyd en stund i en liggestol med stille podcast ensemblemusik i ørene. Ved CONTAINCULTURESPORT foran Huset7 i Nørregade. Ensemble MidtVest (EMV) spiller kammermusik og skaber musikalske oplevelser helt ud over scenekanten. Vi lever i spændingsfeltet mellem traditionelle kammerkoncerter og nye innovative formater, hvor vi udfordrer kammermusikkens udtryksmuligheder, og udfolder de sidste 500 års klassiske repertoire og fri improvisation.

Vi ønsker at skabe en personlig relation til publikum og gøre den musikalske oplevelse nærværende og relevant for et bredt publikum. Det gælder både når vi møder publikum i - og udenfor koncertsalen.

For musik er en ret - ikke et privilegium, og derfor er vi med til at sikre lige adgang til klassisk musik i yderområderne og danne rammerne for lokale fællesskaber og talentudvikling
Vis kort

ContainCultureSport

Lørdag den 8. juni 2024, 11:00-18.00.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
Mød graffitikunstneren Ruddi Breinholdt ved CONTAINCULTURESPORT foran Huset7 i Nørregade Ruddi Breinholdt stammer fra Sunds, er skaterveteran og har udstillet sin graffiti på gallerier og kunstmuseer de sidste 30 år.
Vis kort
8 Jun Club/DJ

ContainCultureSport

Lørdag den 8. juni 2024, 14.00-16.00.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
Block Rockin' Beats (Hiphop Beats Workshop). Get in: 13.00 De to erfarne hiphop DJs DJ Swab og DJ Jett har sat hinanden stævne i Herning, med en workshop for lokale producere og potentielle nye DJ's og alle andre med en interesse for DJ musikken. Der vil blandt andet være fokus på hvordan, man sampler plader, scratcher med plader og et kig ind i hvordan man kan sætte beats sammen.

Der er en stigende interesse for beat-produktion, DJing og producerfaget som helhed. Derfor er det oplagt at en DJ - producer workshop bør indgå i Hernings kulturfestuge, hertil passer det godt ind i temaet "Kys Livet" og sætter fokus på at lære at samle på nye egenskaber, som giver indhold til det smukke liv.

DJ Jett er en garvet veteran i det danske hiphop-miljø. Han er kendt som både battle- og clup-DJ, har været DJ for bl.a. Orginaliseret Riminalitet, Joe True og Parlør. DJ Jett har DJ-skole, hvor man bl.a. kan lære at producere beats og scratche efter noder.
Swab, der har været fast inventar på den danske DJ- og producerscene siden starten af nullerne, Swab er blandt andet kendt for sit arbejde med gruppen Bumsestilen og sin rolle som producer bag flere danske og især amerikanske acts. Udover sit arbejde i grupper og som producer har Swab også en succesfuld solokarriere med flere albums under bæltet samt det helt nye album "The Spy Ring"
Vis kort
10 Jun Motorsport

ContainCultureSport

Mandag den 10. juni 2024, 19.00-20.00.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
Kom og kig på motor, scooter, og måske prøve en bocart mandag den 10.6 kl. 19-20 ved CONTAINCULTURESPORT foran Huset7 i Nørregade - vi tror ikke, at der er plads til at prøve at køre i den, men vurderer vi, der er plads, er det selvfølgelig en mulighed. UngHerning er et ungdomsunivers med flere afdelinger. Fælles for hele organisationen er, at vi - på det ene eller andet plan og niveau - arbejder på at danne livsduelige unge mennesker. Med udgangspunkt i fællesskaber, engagement og troværdighed, gør vi vores bedste for at skabe rammerne for en udfordrende, spændende og udviklende hverdag for børn og unge.

I UngHernings strategiplan opstiller ledelsen strategiske mål for den samlede organisations udvikling. Målene afspejler de politiske beslutninger og de krav og strømninger, der kommer fra det samfund, vi omgives af. UngHerning ønsker at være en aktiv medspiller, som er medvirkende til, at tingene lykkes.

UngHerning skal opleves som en dynamisk og handlekraftig organisation i alle henseender. Det gælder internt, hvor vi vil sikre en tidssvarende organisation, der lever op til strategiplanens mål og intentioner, og det gælder eksternt, hvor vi vil være en attraktiv samarbejdspartner på alle niveauer.

Har du spørgsmål kan du henvende dig til UngHerning på tlf. 96287654 eller mail ung@herning.dk
Vis kort
10 Jun Rock/Pop

ContainCultureSport

Mandag den 10. juni 2024, 19.05-19.35.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
Rockbandet i Sunds spiller nogle af deres numre mandag den 10.6 kl. 19.05-19.35 ved CONTAINCULTURESPORT foran Huset7 i Nørregade. Kom og se/hør dem trykke lyden ud over scenekanten. UngHerning - Sunds - Rockband. Har du lyst til at spille et i band og optræde på store og små scener badet i lys? Har du lyst til at lære at spille på et instrument, eller lære at synge? Har du lyst til at lære en masse nye at kende, i et musikalsk miljø? Så meld dig til Rockband i Sunds! Peter Eggert, 48 år. 40 års musikalsk erfaring. 20 undervisningserfaring. Mathias Høgh, 18 år. 10 års musikalsk erfaring. 3 års undervisningserfaring.

Sunds rockbandet - Bas og guitar.
Holdet her giver dig, som spiller på Rockbandet i Sunds mulighed for at modtage soloundervisning i bas/guitar ved Peter eller soloundervisning i trommespil ved Mathias.
Du har altså her mulighed for at få pudset de numre, du spiller med dit band i musikkælderen af. Du vil her få hjælp og vejledning, således at du næste gang, du spiller med dit band er endnu skarpere på bas eller guitar.

Har du spørgsmål kan du henvende dig til UngHerning på tlf. 96287654 eller mail ung@herning.dk
Vis kort
10 Jun Andet/Ukendt

ContainCultureSport

Mandag den 10. juni 2024, 19.45-21.45.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
Mandag d. 10 Juni 2024 afvikler Kontrast deres sidste arrangement under Kulturfest Herning, med titlen "Riot Grrrlz" under det større Kontrast koncept "Kvinderne i Kunsten". Kvinder har defineret musikhistorien. Uanset om der er tale om jazz, punk eller blues, har kvinder spillet en uerstattelig rolle i at skabe den musikhistorie, vi kender og elsker i dag. Til lejligheden har vi hyret fremadstormende bands med seje kvinder i front, Pleaser og Hudsult. Vi mener at det at ytre sig frit og stå op for sine holdinger er en væsentlig del i et menneskes livskvalitet og dermed

Selv genrer, der ikke umiddelbart anses som værende definerede af kvinder, har kvindelige forgængere. Det gælder f.eks. punken. De fleste forestiller sig nok nogle skallede unge mænd, der i vrede råber og skriger. Men allerede i 1975 - et år før punkeksplosionen - var Patti Smith på scenen med vrede tekster ovenpå punket og larmende instrumentation. Hun blev et forbillede for både mandlige og kvindelige musikere, der senere brød gennem lydmuren som punkmusikere. MØ, der startede sin karriere som punkmusiker, har flere gange anerkendt sin arv fra Patti Smith, og hun er i dag Danmarks måske største og mest kendte musiker i udlandet. Det er vigtigt, at vi husker kvindernes indflydelse på musikhistorien. For uden kvinderne ville vi ikke have haft den fantastiske musiske kulturarv, vi i dag nyder og fejrer.

Jakobe er et teenage riot grrrl band fra København. De har lige udgivet deres debut album, Surf N Turf, hvor de synger om emner som bl.a. feminisme - men også andre emner de mener der er vigtige, som for eksempel manglen af unge mennesker på den alternative scene
Vis kort
14 Jun Historisk

ContainCultureSport

Fredag den 14. juni 2024, 15.00-17.00.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
Kom forbi Tekstilmuseets kreative station og lav en stofblomst i de helt klassiske OL-farver - og hør samtidig om den helt nye udstilling; We are the Champions, som tager dig tæt på de mindste stjerner og største helte gennem 70 år. We are the champions
Kom tæt på de største stjerner og mindste helte, når udstillingen We are the Champions tager dig med på en 70 år lang fortælling om sport og sportstøj. Om fritid, foreningsliv og storklubber. Og om hvordan sportstøjets udvikling skaber resultater på banen og inspirerer hverdagens tøjmode.
Tekstilindustriens indtog i Midtjylland blev en katalysator for dannelsen af et sprudlende foreningsliv, hvor sport spillede - og stadig spiller, en stor rolle for at skabe fællesskab. I udstillingen kan du opleve sportstøjets historie - og du får også selv pulsen op på cyklen og "hånd"boldbanen!

Den unikke udstilling er åben i Tekstilmuseet, Vestergade 20, Herning.

På Tekstilmuseet kommer du også helt tæt på historien om den midtjyske tekstilindustri - og hvordan boomet i 50'erne for alvor satte gang i området. I Herning Klædefabriks autentiske fabrikshaller kan du opleve udstillingen Made in Midtjylland, komme i arbejde på Børnefabrikken eller se nærmere på de store, gamle maskiner
Vis kort
14 Jun Marked/byfest

ContainCultureSport

Fredag den 14. juni 2024, 16.00-18.00.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
Pigespejdere er piger der tør. Aktiviteter der får hver enkelt pige til at turde mere, også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Vision
Vi giver piger mod, og vi sætter verden i bevægelse.
Mission
Det er vores mission at gøre piger og kvinder i stand til at udvikle og udnytte deres fulde potentiale.

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er "for piger" og "for drenge". Det giver pigerne et frirum - fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være. Så kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos De grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab.

De grønne pigespejdere bygger på kristne folkekirkelige værdier og forsøger at efterleve dem sammen med spejderne. Hos os møder spejderne voksne, der tør tale om tro, men også om at tvivle når livet bliver svært
Vis kort
14 Jun Marked/byfest

ContainCultureSport

Fredag den 14. juni 2024, 16.00-18.00.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
Ung Herning Cosplay hold har, i samarbejde med CONTAINCULTURESPORT projektet, Cosplay walk for at skabe opmærksomhed om Ung Herning i kulturugen. Mandag den 10.6. kl. 16-18 går vi en kort tur igennem gågaden iført vores kostumer og samtidig dele flyers ud. Hvis du er nysgerrig på hvad cosplay er, eller selv elsker at udtrykke dig kreativt via kostumer, så kom og tag en snak med os.

Efter gåturen kan du finde os i og omkring kulturgården ved HusetNo7, hvor du også kan finde en masse andre spændende aktiviteter fra UngHerning!

kl. 14-18: POPUP Konkurrencer
kl. 15-18: Pandekager
Vis kort
14 Jun Rock/Pop

ContainCultureSport

Fredag den 14. juni 2024, 17.00-18.00.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
Bandfabrikken handler om at spille i band med sine venner/med nye venner, hvor samarbejde, glæde, sjov, seriøsitet, og medbestemmelse i form af øvetider, numre man spiller, hvem man gerne vil spille sammen med har stor værdi. Det er sjovt at spille, især når man har et godt fællesskab. Derfor er det at dyrke fællesskabet gennem musik, men også på andre områder en stor del af tankerne bag Bandfabrikken. Til hver band er der tilknyttet en "Banddoktor", som vil vejlede og give gode råd ALLE kan være med!

kl. 14-18: POPUP Konkurrencer
kl. 15-18: Pandekager

Arrangør UngHerning
UngHerning er et ungdomsunivers med flere afdelinger. Fælles for hele organisationen er, at vi - på det ene eller andet plan og niveau - arbejder på at danne livsduelige unge mennesker. Med udgangspunkt i fællesskaber, engagement og troværdighed, gør vi vores bedste for at skabe rammerne for en udfordrende, spændende og udviklende hverdag for børn og unge
Vis kort
Download denne liste som pdf