Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
6/9 2022
Underværket
Stemannsgade 9C
8900 Randers C
Tlf: 86 43 86 88
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.4612, Lon 10.0413

Underværket er byens 'folkehus' med caféer, koncerter, åben scene, markeder, foredrag, teaterforestillinger og et nyåbnet keramikværksted - hver måned med nyt på programmet.

I huset er der i alt 23 lejemål, der rummer et spændende miks af foreninger, forretninger og organisationer, fx lydstudie, atelier, teaterskole, kreativ workshop, vinimport m.fl. Derudover er der tre sale og et mødelokale, der udlejes til alt fra private arrangementer, foredrag, møder, konferencer, workshops, kurser og lignende.

Bi-Underværker er Underværkets egen bi-gård på taget, her høster vi den lækreste by-honning to gange om året, som du kan købe i sekretariatet på 1. sal.

Underværket er etableret i år 2000 og består af to bygninger samlet af en overdækket gade, hvor du altid er velkommen til at slå dig ned.
Er vejret til det, kan du lægge vejen forbi Frk. Jensens Gård, der ligger bag Underværket, og plukke friske krydderurter til eget forbrug


Viser 24 events fra/efter 15. apr. 2024

R a n d e r s B a l l e t s k o l e - Sæson 2023-24

Onsdag den 16. august 2023 til onsdag den 19. juni 2024, Mandage, Onsdage, Fredage.
Pris: Entré: Pr. mdr.; 345 til 470 for 1 lektion / uge
Underværket,
Stemannsgade 9C, Randers C
Klassisk Ballet og Contemporary v/Vivi Christensen. Ballet for børn fra 5 år, unge og voksne. Contemporary for 12-30 år - med flair for dans og min. 2 års danseerfaring. Se www.randers-balletskole.dk for registrering, balletniveauer, tider og vilkår..
Vis kort

Klassisk ballet for voksne. Randers Balletskole

Onsdag den 4. oktober 2023 til onsdag den 19. juni 2024, Onsdage 17:20-18.15.
Pris: Entré: 370 pr. mdr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Underværket,
Stemannsgade 9C, Randers C
Underviser: Vivi Christensen..

Første træning den 4. oktober.

Tilmelding pr. mail til vivi.christensen@mail.dk
Vis kort
16. Apr Undervisning

Lav dine egne kopper/skåle i keramik

Tirsdag den 16. april 2024, kl. 18.30-21.30.
Pris: Entré: 375 kr Køb/bestil billet
Underværket,
Stemannsgade 9C, Randers C
Vi skal lave flotte kopper og skåle i keramik. Undrviser Janni Lund viser hvordan, man former en skål eller kop i ler, dekorerer den og guider dig gennem aftenen. Prisen er inkl. 1,5 kg. ler, som varer til 2-3 kopper/skåle afhængig af størrelse..
Vis kort
17. Apr Baby/barsel

Barselskeramik

Onsdag den 17. april 2024, kl. 10-13.
Pris: Entré: 350 kr Køb/bestil billet
Underværket,
Stemannsgade 9C, Randers C
Slip kreativiteten løs et par timer, når vi først former og derefter dekorerer keramik på et barselshold, hvor der er plads til at have baby med. Barnevognen kan nemt parkeres i vores overdækkede gade lige udenfor lokalet..

Du kan lave lige det, du har lyst til med vejledning og inspiration fra Josefine Sol. Hun hjælper også gerne med at lave fod eller håndafftryk i ler.
Alle kan være med uanset om man har arbejdet med ler før.
Prisen er inkl. materialer
Vis kort
17. Apr Undervisning

Keramikværksted: Opstartskursus 59

Onsdag den 17. april 2024, kl. 18.30-22.
Pris: Entré: 600 kr Køb/bestil billet
Underværket,
Stemannsgade 9C, Randers C
Underværket har skabt et åbent ubemandet keramikværksted for alle interesserede. For at blive bruger i værkstedet, skal du gennemføre et opstartskursus á to omgange, hvor du lærer at begå dig i værkstedet, om leret, glasur, farver og meget mere..

Når du har gennemført kurset kan du frit booke dig ind i værkstedet mod betaling alle ugens dage fra 09.00-22.00.
Opstartskurset foregår á to omgange: onsdag den 17. april kl. 18.30-22.00 og onsdag 1. marts kl. 18.30-22.00
Vi beskæftiger os ikke med drejning på opstartskurset.
Læs om keramikværkstedet her: www.undervaerket.dk/keramikvaerksted
OBS: der kommer en mer udgift på 100 kr. på dagen for ler
Vis kort
18. Apr Undervisning

Sgraffito Keramik Kursus

Torsdag den 18. april 2024, kl. 18.30-21.30.
Pris: Entré: 550 kr Køb/bestil billet
Underværket,
Stemannsgade 9C, Randers C
Kom med på et farverigt keramik Kursus med keramikkunstnerne Josefine Sol og Signe Odby. På kurset kommer vi til at arbejde med formgivning og dekoration af ler ved brug af underglasurer og dekorationsteknikken Sgraffito..

På dag 1 former vi vores emner og forfiner dem. På dag 2 skal vi dekorere de læderhårde kreationer og slippe fantasien løs, når der skal laves Sgraffito kunst på vores kreationer
Med i kursets pris er et Sgraffito værktøjssæt, samt 2 kg 35% chamotte stentøjsler
Kurset forgår over 2 aftener med en uges mellemrum. Datoerne er torsdag d. 18/4 18:30-21:30 og torsdag d. 25/4 18:30-21:30
Det anbefales at man har prøvet at arbejde med ler. Fx svarende til den viden, der er opnået ved gennemførelse af et Opstartskursus i Underværkets keramikværksted.
Efter kursets afslutning, forglødes jeres keramik og bliver efterfølgende glaseret i blank transparent glasur. Når keramikken er klar til afhentning får i besked på sms
Hvis man ønsker at dykke ned i undervisernes kreative universer, kan vi findes på Instagram:
@solkeramik
@signeodby
Vel mødt!
Kh. Josefine & Signe
Vis kort
18. Apr Foredrag

Spis gigt-venlig

Torsdag den 18. april 2024, kl. 19-21.
Pris: Entré: 100 kr Køb/bestil billet
Underværket,
Stemannsgade 9C, Randers C


Kom og hør Diætist Inge Nielsen Larsen tale om Gigt og Kost. I oplægget gennemgås principperne for den gigt-venlige kost, du bliver også præsenteret for hvordan du nemt kan få principperne indført i en travl hverdag.

Ved at vælge at spise den gigt-venlige kost giver du kroppen god energi til træning, ligesom du reducerer risikoen for at udvikle følgesygdomme som hjertesygdom og type 2-diabetes

Praktisk: Der er muligheder for at parkering i gå afstand i P Huset Fischersgade 26

Kaffe, te og kage serveres i Pausen

Kan du ikke tilmelde dig på denne side så kontakt: Formand

Lillian Kammersgaard tlf. 86 48 19 59 fastnet

Mail lilliankammersgaard55@msn.com

Bliv medlem af Gigtforeningen
Vis kort
21. Apr Undervisning

Mal på keramik (ankomst ml. 10-13)

Søndag den 21. april 2024, kl. 10-15.
Pris: Entré: 25 kr Køb/bestil billet
Underværket,
Stemannsgade 9C, Randers C
Slip kreativiteten løs i et par timer, når du maler på keramik. Vi giver en intro og står klar til at hjælpe og inspirere. Som noget nyt holder vi denne søndag mal på keramik fra 10-15, så du vælger selv dit ankomsttidspunkt..

Du har dit bord i to timer.
Du kan vælge mellem over 40 forskellige ting at male på herunder blandt andet tallerkner, kopper, fade, vaser, figurer, skåle mv. Vores udvalg skifter løbende.
Det koster 25 kr. at booke en plads, og prisen på keramikken afhænger, hvad du vælger at male. Priserne starter fra 110 kr.
Alle kan være med uanset erfaring og alder!
Vis kort
24. Apr Baby/barsel

Barselskeramik

Onsdag den 24. april 2024, kl. 10-13.
Pris: Entré: 375 kr Køb/bestil billet
Underværket,
Stemannsgade 9C, Randers C
Slip kreativiteten løs et par timer, når vi først former og derefter dekorerer keramik på et barselshold, hvor der er plads til at have baby med. Barnevognen kan nemt parkeres i vores overdækkede gade lige udenfor lokalet..

Du kan lave lige det, du har lyst til med vejledning og inspiration fra Josefine Sol. Hun hjælper også gerne med at lave fod eller håndafftryk i ler.
Alle kan være med uanset om man har arbejdet med ler før.
Prisen er inkl. materialer
Vi afholder også barselskeramik
Onsdag 3. april 10-13
Onsdag 10. april 10-13
Onsdag 17. april 10-13
Vis kort
26. Apr Andet/Ukendt

Lyrik Lounge m. Kom Vi Løber, Tobias Reng & Mia Elisa

Fredag den 26. april 2024, kl. 20-21.30.
Pris: Entré: 50 kr Køb/bestil billet
Underværket,
Stemannsgade 9C, Randers C
Underværket præsenterer Lyrik Lounge: en koncertoplevelse, der sætter fokus på sangskrivere og deres sange i deres reneste og mest intime form. Tre sangskrivere deler scenen og skiftes til at præsenterer en eller to sange i en unik sang-stafet..

Den intime atmosfære skaber en følelse af nærhed mellem kunstner og publikum, og det skiftende format med sang-stafetten giver en varieret og dynamisk koncertoplevelse.
Dørene åbner kl. 19.30Du kan medbringe en gratis gæst på din billet ved fremvisning af studiekort.
_______________________________________________________________
Kom Vi LøberKom Vi Løber, et talentfuldt indie-rockprojekt ledet af Lone Slot Nielsen, udgiver deres seneste album "Parafrase" den 20. maj 2022 under labelen Songcrafter Music. Albummet, kendt for sin poetiske finesse og fængende melodier, kaster lys på hverdagsfortællinger og eksistentielle spørgsmål. Med sange som "Hendes Ansigt" og "Bruger ikke at danse" har Kom Vi Løber allerede opnået betydelig radiosucces, hvilket cementerer deres position som en fremtrædende aktør inden for den danske indie-rockscene. "Parafrase" er en samling af melodiske fortællinger om livets små og store temaer, hvor musikken og teksterne tager lytteren med på en rejse gennem tiden og minderne.

Tobias Reng
Kendt som den karismatiske frontfigur fra Blue Minds - Mød ham i en stemning, hvor begge ben er plantet solidt i jorden, til en rejse med smil i bagagen. Musikken fra baglommen, den karakteristiske brede vokal og den simple lyd, vil med garanti, lade dig nyde turen fra det gamle og det nye og ikke mindst til det unikke og fortolkede.

Mia ElisaMia Elisa, skriver sine egne sange med en glass-half-empty attitude og en selvironisk tilgang til livet. Med tekster om kærlighed, vrede og mentalt helbred, prøver hun ihærdigt at finde sig selv i en verden der drejer lidt for hurtigt
Vis kort