Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 3 events i Randers Kommune mellem 24. jul. og 22. aug. 2021

24. Jul Undervisning

Danmarks hyggeligste SUP intro kursus

Lørdag den 24. juli 2021, kl. 10-12.30.
Pris: Entré: 450 kr Køb/bestil billet
Arrangør: Hav&Fjord
Udbyhøj Lystbådehavn, Havnevej 56, Havndal
Tag på Hav&Fjords hyggelige SUP intro kursus og lær de grundlæggende færdigheder på boardet. På kurset gennemgår vi boardets opbygning, padle teknikker, sikkerhed og så skal vi lege :)..

Kurset vil foregå i det tempo, der tilpasses den enkelte og så alle kan være med.

Prisen er 450,- som inkluderer alt udstyr, vådragter og vådsko

Arrangør: Hav&Fjord
Vis kort
11. Aug Undervisning

Morgenbasserne

Onsdag den 11. august til onsdag den 15. december 2021, 18 kursusdage kl. 10.10.
Pris: Entré: 1188 kr Klik her for at tilmelde dig
Sognegården ved Dronningborg Kirke, Egholmsvej 8A, Randers NØ
Underviser: Gertrud Lei. "Morgenbasserne" er en lille sanggruppe i Randers for mænd omkring eller over de 80 år. Vi synger for at træne lunger og lattermuskler, og vi synger primært gamle kendte sange, i et tempo der passer deltagerne..

Fælles for deltagerne er glæden ved sangen og ønsket om at træne det gode sunde åndedræt. Der er ingen krav til skønsang. Hold d21594c
Vis kort
11. Aug Undervisning

Lungekoret

Onsdag den 11. august til onsdag den 15. december 2021, 18 kursusdage kl. 12.30.
Pris: Entré: 1188 kr Klik her for at tilmelde dig
Sognegården ved Dronningborg Kirke, Egholmsvej 8A, Randers NØ
Underviser: Gertrud Lei. Prøv et sangfællesskab - og styrk din vejrtrækning samtidig. Dette tilbud henvender sig til alle med lungerelaterede lidelser. Sangtræning er god gymnastik for lungerne..

Erfaringerne med korsang for mennesker med KOL, astma eller andre åndedrætslidelserviser, at det giver øget velvære og styrker vejrtrækningen, og så bliver de fleste mennesker generelt bare i rigtig godt humør af at synge.Hvis du har lyst til at gøre noget godt for dit velbefindende, er Lungekoret en oplagt mulighed. Der er ingenforventninger tilsangevner eller erfaring. Om du kun synger i badet eller har sunget altid, eruden betydning-alle er velkomne. Vi holder de nødvendige pauser undervejs, ogogså hygge, grin og den sociale del af detat synge i kor bliver prioriteret. Lungekoret er blevet til i samarbejde med Lungeforeningen. Gertrudhar deltaget i Dansk Oplysnings Forbunds og Lungeforeningens kursus for korledere. Hold d21594d
Vis kort