Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Skibsklarerergaarden, Museerne Helsingør

Skibsklarerergaarden, Museerne Helsingør

Strandgade 91
3000 Helsingør
Hjemmeside
Åbent: Mandag: lukket Tirsdag-fredag: 12-16 Lørdag: 10-14 Søndag: 12-16
Entré: Voksne / Adults: 60 kr. Børn og unge under 18 år er gratis / Kids under 18 free access. Gruppebillet / Groups (min. 10 pax): 50 kr./person.

Helsingørs bedst bevarede købmands- og skibsklarerergård fra sundtoldstiden. Huset stammer fra 1500-årene, men er i sin nuværende form fra 1780 og de følgende årtier. Fungerende provianteringsbutik, skipperstue, skibsklarererens hjem og sømandslogi. Omvisning kl. 12, 13, 14 og 15



Viser 1 event fra/efter 16. jun. 2024

Den Sidste Time - Vandreforestilling

Tirsdag den 9. juli til lørdag den 3. august 2024, kl. 11.30 & 13.
Pris: Entré: 100 kr + gebyr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Skibsklarerergaarden, Museerne Helsingør Strandgade 91, Helsingør
DEN SIDSTE TIME er en interaktiv vandreforestilling om Slaget På Reden, der går gennem Helsingør by. Forestillingen er målrettet hele familien med børn ned til 6 års alderen. Gratis >18 år Begrænset mangde billetter. Om forestillingen:
Året er 1801, Danmark er i krig mod England. Sammen med bondemanden Hans, som aldrig har holdt et våben i sine hænder, eller har været på et skib, bliver publikum indskrevet i hæren. Danmark mangler nemlig soldater, for at kunne bekæmpe englænderne ude på reden. Vi følger Hans gennem hans sidste timer, før vi sammen vil blive sendt ud i kamp til søs. Hans har en hemmelig plan om at stikke af fra det hele, og flygte hjem til sin forlovede på gården, men hvordan kan han gøre det, når den hårde general hele tiden holder øje med os? Vil vi sladre for en ekstra skilling til vores efterladte familier, eller følge Hans og prøve lykken i håbet om frihed?

Forestillingen kombinerer radiospil og live skuespil på forskellige lokationer i Helsingør by. Det er nyskabende, relevant teater produceret af Det Dramatiske Selskab med støtte fra Museerne Helsingør & Dansk Skuespillerforbund.

Læs mere https://helsingormuseer.dk/
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.