Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 76 events i Haderslev Kommune fra/efter 17. jun. 2024

Pris: Fri entré
Rådhusscenen Dramaten Christian X's Vej 39, Haderslev
Der er kluklatter-garanti, når Rasmus Skovmand og Erling Hjernø drejer hjulet og disker op med stand-up, galskab, musik, sang, dans og præmier af alle mulige og umulige slags.
Luk

Cirkus Solvej

Lørdag den 3. august 2024, kl. 17.
Pris: Entré: Voksen 170 kr, Børn 130 kr Køb/bestil billet
Gammelbro Camping Gammelbrovej 70, Årøsund, Haderslev
Cirkusforestilling med cirkus Solvej. OBS! Alle pladser er efter "først-til-mølle-princip"

Hvor åbner teltet?
30 time før forestillingen.

Er børn gratis?
- Børn under 3 år er gratis med på skødet af en voksen.
Forestillingens varighed?
- Ca. 1 time og 45 min inklusiv pause.

Har du spørgsmål?

mail: Victorsfamilieshow@gmail.com

tlf: 50466312
Luk

OperaBio - Andrea Chenier

Mandag den 5. august 2024, kl. 19.15.
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 34, Haderslev
Vi byder på et glas vin eller Kildevand inden forestillingen.
Luk
Pris: Entré: Entrebillet til Comedy Auten 150 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Her får du muligheden for at opleve turne-showet før alle andre - og der er kun 60 billetter til salg denne gang, så slå til med det samme! Med Jakob Thranes nye comedyshow Sart, giver han publikum rig mulighed for at grine af det postmoderne menneske, og den verden vi lever i, for er vi alle blevet for sarte? Svaret er nok ja, men gør det noget? Jakob sætter spørgsmålstegn ved de små ting i hverdagen, og alle de mange situationer hvor han selv kommer til kort.

Om Jakob spiller uvidende for grin, eller om han i virkeligheden bare er ret dum, må være op til fri fortokning. Var den stavefejl fx med vilje eller for at understrege en pointe? Vi finder aldrig ud af det.

"Jeg er fyldt 30 år, og står nu ved en skillevej, hvor jeg enten kan lære af mine fejl, eller bare fortsætte ufortrødent med lukkede øjne resten af livet", siger Jakob selv om det der bliver hans tredje onemanshow, og fortsætter: "Showet bli'r uden tvivl det bedste, der nogensinde er kommet ud af min mund, bortset fra dengang jeg kastede jomfruhummere op."

Med sit nye show udstiller Jakob vores allesammens sarte sider, men er samtidig pinligt bevidst om, at hver gang han peger på andre, er der tre fingre der peger tilbage på ham selv, og en tommelfinger der peger på en der står lidt ude i siden
Luk

Detektivgåden på Gram Slot

Søndag den 7. juli til fredag den 9. august 2024, 10:00-16:00.
Pris: Entré: 0-150 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gram Slot Slotsvej 54, Gram
Sommerens højdepunkt er vores årlige Detektivgåde i de historiske rammer på Gram Slot. Her kan detektiver i alle aldre prøve kræfter med mysterier og gåder og opleve totalteater. Når I ankommer til slottet, træder I tilbage i tiden og lander midt i et vaskeægte drama, hvor I frit kan bevæge jer rundt og lede og lytte efter spor. Slottet er indrettet med en flot scenografi og skuespillere går rundt og levendegør dramaets persongalleri.

Om I vælger at blive opslugt af gåderne, de historiske rammer eller skuespillet, så er der hurtigt gået halvanden til to timer. Når alt er løst går rejsen igen tilbage til 2024, hvor I kan få afprøvet jeres teorier og finde ud af hvem af jer, der var den skarpeste detektiv på dagen.

Vi anbefaler, at I bestiller billetter på forhånd, da enkelte dage kan blive udsolgt. I kan også købe i døren.

Årets gåde - "De tyske officerer"

Året er 1944 og Danmark er besat. Grevinden er ikke yderligere begejstre for, at to tyske officerer netop er ankommet til Gram Slot med beskeden om, at de er udsendt fra Berlin med den opgave, at lave en kunstudstilling af "ægte" kunst på et Sønderjysk slot. Med sig har de bragt utallige kunstgenstande for bedre at kunne visualisere, hvordan en udstilling ville tage sig ud på slottet...

Men kan det nu også være rigtigt, eller har de to tyske officerer en helt anden dagsorden med besøget? Hvem er det Grevinden går og hvisker med i en afkrog af slottet, og hvem er det, der ønsker enden på de tyske officerers liv..?
Luk

Troilus og Cressida

Mandag den 12. august 2024, kl. 18.30.
Pris: Entré
Teatret Møllen Møllepladsen 4, Haderslev
Aldersgruppe: Fra 16 år. Varighed: 60 min uden pause.
Luk

Popcorn

Lørdag den 17. august 2024, kl. 11.
Pris: Entré: Børn/Unge: 50 kr, Løssalg: 190 kr, Seniorer: 120 kr, Særrabat til voksne: 50 kr Køb/bestil billet
Teatret Møllen Møllepladsen 4, Haderslev
Teater for børn. Aldersgruppe: Fra 4 år. Varighed: 50 min uden pause. En hoppende poppende forestilling for de 4-7 årige og deres forældre. Tre små fortællinger om popcorn - om at være helt sig selv og om at være en gruppe der rummer mange sig-selv'er

Medvirkende: Tina Steen Jensen, Bolette Engstrøm Bjerre

Instruktør: Lasse Dehle
Luk

Øens dæmoner vender hjem

Fredag den 30. august 2024, kl. 18.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gravene Gravene 10A, Haderslev
Arrangør: TEATERHaderslev
Eventet er gratis. Foregår i en 20 fods container fra kl. 18-21. Hver forestilling varer 13 min. I samarbejde med Haderslev Erhvervsråd/Haderslev Butikker.
Luk

Digging deep

Tirsdag den 3. september 2024, kl. 19.30.
Pris: Entré: 90-175 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Harmonien i Haderslev Gåskærgade 19, Haderslev
Arrangør: TEATERHaderslev
TEATERHaderslev. Fra 15 år. Er du et ordentligt menneske? Altså helt pisse bundærligt, er du det? Når du går hjem, stiller dig foran spejlet og ser dig selv dybt i øjnene - er du så et godt menneske. eller er du lidt shitty? Hej, og velkommen til Digging Deep. Det bliver ikke farligt. Ikke for dig. Du skal bare sætte dig godt til rette i salen. Vi vil til gengæld stille os til rådighed for dig og din nysgerrighed og vi svarer på alt. Og vi mener ALT. Der er ingen dumme spørgsmål, kun hudløst ærlige svar. That's it! Vi fremlægger al vores snavs fra de dybeste afkroge og inderste kamre af vores sjæl. Intet er for ækelt, pinligt eller afslørende til at blive delt. Det eneste vi kræver af dig, er din uforbeholdne mening om os. Er vores moralske kompas rent eller råddent? Det er dig, der fælder dommen. (Vi advarer dog på forhånd om, at det bliver røvkedeligt, for vi har ikke noget at skjule. ). Digging Deep er en fysisk og kompromisløs forestilling. Et eksperiment, der går et spadestik dybere, helt ned i alt det vi normalt forsøger at skjule for os selv. Tør du være med?
Luk
Pris: Entré: Brian Mørk Show live 180 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Haderslev Hus åbner for comedy scenen.Vi vil lave en aften hvor lattermusklerne skal i fokus. Vi inviterer derfor dygtige komikere fra hele landet til at hjælpe os. Fra navne du kender, til navne, du kommer til at kende. Vi mangler kun dig. Live-udgaven af Brian Mørk Show biver meget som man kender det fra tv og podcast, kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske.

Aftenens gæster er Carsten Bang og Jimmy Lauridsen
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.