Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
SG25

SG25

Slotsgade 25
6100 Haderslev
Hjemmeside

SG25 er et non-profit Kulturhus i Haderslevs historiske bymidte, drevet af frivillige, udelukkende for at skabe mere kultur og fællesskab. Her kan du høre koncerter, foredrag, deltage i fællesspisning, tage til dansefester eller mødes i strikkecafé.

Læs mere om vores mange events på https://www.facebook.com/SG25.dk



Viser 3 events fra/efter 26. apr. 2024

Pris: Entré: 100 kr Køb/bestil billet
SG25 Slotsgade 25, Haderslev
Slotsgade 25 inviterer på en funky blåtonet cocktail af de stærke. Rune Robert Friis & Built For Comfort feat Chris Grey er en energisk og original oplevelse i selskab med det fantasifulde blues band, samt den altid karismatiske og skarpe funky guitarist og sanger Chris GreyBandet består desuden af sangerinde Sarah Jana Westphals bjergtagende vokal, bidende guitarfinesser fra Jesper Heinz, solid bas fra Rune og ikke mindst Kristian Hoffs fortrinlige trommespil, og i selskab med Chris inviterer de publikum med omkring livsbekræftende temaer som fx kærlighed, lyst, savn og mod. Altsammen på bølger af rå-swingende rytmer og gribende soloer.
Så har du mod på en medrivende blues oplevelse, så tøv endelig ikke med at kigge forbi SG25 denne sensommer lørdag og hop med om bord
Luk

Nello & the helping hand blues band

Fredag den 4. oktober 2024, kl. 20-23.
Pris: Entré: 125 kr Køb/bestil billet
SG25 Slotsgade 25, Haderslev
Nello startede i 1980 i Danmarks første punk-band Lost Kids. Siden 1996 og stadig fast mand hos Johnny Madsen. I dag også med Grarup Allstars som han var med til at danne. Nello har turnéret med stort set alle på de danske scener og med amerikanske blues navne som Blue Lights, Ron Hacker og Hook Herrera. Har desuden tre rock solo-albums som sanger og komponist bag sig.
I efteråret 2020 sprang Niels Nello Mogensen ud som frontman og forsanger for sit eget blues-band. Det er siden blevet til mere end 40 koncerter og begejstringen og flotte ord regner ned over orkesteret!
Med en nominering til DMA - blues live prisen i 2023
Luk

Dissing & Las Ønskekoncert

Fredag den 25. oktober 2024, kl. 20-23.
Pris: Entré: 190 kr Køb/bestil billet
SG25 Slotsgade 25, Haderslev
SG25 præsenterer. Dissing & Las Ønskekoncert. "I skaber et særligt rum", siger publikum ofte om koncerterne. Det er som et svævende eventyr af lyd og nærvær, som alle er fælles om at holde i luften - og på Ønskekoncertturnéen i efteråret '24 bliver det endnu mere udtalt end før. Efter mange år på landevejen sammen med Povl Dissing, og senere i eget navn, har Dissing & Las efterhånden oparbejdet sig et bagkatalog ud over det sædvanlige. De tre venner har gennem årene spillet så mange fantastiske sange, at det kan være svært at vælge, hvilke der skal på sætlisten til koncerterne, og hvilke som ikke skal. Det gør de op med på den kommende Ønskekoncertturné i efteråret '24. Skriv jeres ønsker til os på Facebook, Instagram, mails, SMS, brevdue eller kurér. Så mødes vi til næste efterår og ser hvad vi i fællesskab har skabt
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.