Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 65 events i Haderslev Kommune fra/efter 16. okt. 2019

Haderslev Domkirke (Vor Frue Kirke) Domkirkepladsen 3, Haderslev
Lasse Toft Eriksen, Esbjerg, spiller bl.a. værker af Clara Schumann, Jean-Philippe Rameau og Lasse Toft Eriksen. Lasse Toft Eriksen sang som barn i Christianskirkens Drengekor i Fredericia og fik der grundlagt sin store interesse for musik. Han har studeret komposition, korledelse og orgel på konservatoriet og har altid forsøgt at opsøge og afprøve nye veje inden for den klassiske musik. Det har ført til mange spændende oplevelser; bl.a. som dirigent for Aarhus Bachorkester, som rollen som komponisten Rossini i en operaopsætning af "Barberen i Sevilla", som komponist af både større og mindre værker, som redaktør på en lang række kirkemusikalske nodeudgivelser og som underviser på konservatoriet i Esbjerg. Til daglig er han organist i Treenighedskirken, Esbjerg, og redaktør på nodeforlaget "Forlaget Mixtur"
Luk

Love Shop (DK)

Fredag den 18. oktober 2019, kl. 20.30.
Pris: (Entré: Voksen 250 kr) Køb/bestil billet
Banehuset Industrivej 17, Sommersted
Live koncert. Dørene åbner kl 20:30 - koncertstart ca. 21:30.
Luk

Bal med Tailors

Lørdag den 19. oktober 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 250/120)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Fest doe voksne Hver lørdag er der fællesspisning, dans og livemusik på HaderslevHus. Vi har valgt sloganet "God Mad & God Musik" og kan tilbyde en lækker middag kl 19, livemusik fra kl. 20.30-01.30 og byens største dansegulv. Lørdagsbal er for voksne, danseglade mennesker, - både par og singler.
Ved bestilling til min. 8 personer (1 bord) er der velkomstdrinks på huset.
Kommer du alene, kan du ved bestilling reservere bord ved singlebordet, og er dermed sikret selskab under og efter middagen.
En rigtig god middag og en skøn danseaften koster kun 250 kr. i forsalg for mad og entré.
Forudbestilling via sms til 25322825 eller mobilepay mrk .dato til 820504.
Efter spisning er der dans fra kl. 20.30-01.30. (120 kr. i entré. i døren)

Tailors er en trio med mere: Der er ikke mange danske bands, der har underholdt publikum i fem forskellige årtier. Det har Tailors.

Siden 1978 har orkestret stået på scener og blokvogne i haller og på markedspladser over hele Danmark og leveret varen: Årtiers hits for enhver smag og for publikum i alle aldre.

Repertoiret spænder fra Smokie til Springsteen, fra Ed Sheeran til Dodo & The Dodos og fra Laban til Justin Timberlake. Tailors er tre, og de har mindst tre ting til fælles: De elsker musikken, de elsker at optræde, og de har det skideskægt med det.

Bandmedlemmer
Lars Pedersen: Elguitar og vokal
Mikkel Bryde: Keyboards og vokal
Yvonne Jeanette Thøgersen vokal (som er også med i Mig og min mentormed sangen: "For evigt og altid")
Luk

Annika Aakjær

Lørdag den 19. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: Billetter 225-249 kr) Køb/bestil billet
Gram Slot Slotsvej 54, Gram
Annika Aakjær har spillet en masse solo arrangementer de senere år, så meget at folk næsten kender hende bedst sådan. Men med i bilen kommer hendes multiinstrumentalist ven Kasper Rasmussen. Annika Aakjær har spillet en masse solo arrangementer de senere år, så meget at folk næsten kender hende bedst sådan. Men med i bilen kommer hendes multiinstrumentalist ven Kasper Rasmussen. Med ham har hun mulighed for at prøve at vride lidt i sangene og dykke lidt tilbage i sangkataloget. Og ikke mindst til at spille de nyeste sange som folk slet ikke kender endnu.

Start en dejlig aften med en lækker buffet som du kan nyde i den stemningsfyldte Herregårdsstald inden koncerten
Luk

Trio Miilmann - Thomsen - Rehling

Søndag den 20. oktober 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 140 kr Skoleelever og studerende 35 kr)
Slesvigske Musikhus Louisevej 7 A, Haderslev
Ulla Miilmann, fløjte; Henrik Dam Thomsen, cello og Tine Rehling på harpe spiller værker af Emil Kronke, Claude Debussy, André Jolivet, Per Nørgaard, Astor Piazzolla, Maurice Ravel og Jacques Ibert.
Luk
Pris: (Entré: 190 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Vi kan igen glæde os til at opleve de 4 musikalske brødre Rasmus, Alexander, Lukas og Jacob alle med efternavnet Nielsen på Tørning Mølle, når de fortolker den Irske folkemusik. Det bliver igen en stor oplevelse. Disse stærkt musikalske brødre blander flerstemmig sang, irske fløjter, guitarer, violin, tenorbanjo, bouzouki, mandolin, kontrabas og rammetrommer sammen til en imponerende helhed og noget af det tætteste man kommer på irsk musik i Danmark. Brødrene finder de gamle irske sange og melodier frem og fortolker dem ind i deres eget univers, men formår samtidig at bibeholde en brændende ægthed og en dyb respekt for traditionen.

Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin eller en øl. I pausen kan der købes kaffe med småkager.

Billetter købes på 7450 7450 eller på hjemmesiden KLIK HER
Luk

Olsen på afveje

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Vedsted Landbohjem Tøndervej 73, Vedsted, Vojens
Olsen på afveje. Fra 12. September 2019 et halvt års tid frem, besøger sangeren sangskriveren, Allan Olsen hele 49 forsamlingshuse rundt om i Danmark. Allan siger selv om planen: Jeg har tilbragt det meste af livet med at passere igennem forbi. På vej til Næstved fra Slagelse, på vej fra Ribe til Flensborg, eller fra Fåborg til Nyborg. Gennem små landsbyer flækker, men som regel bare igennem forbi. Et 'Velkommen' skilt, øjeblikket efter, et skilt med 'Tak for besøget'. Og tit, når farten lovpligtigt er sænket, har vi sagt: - Wow, se det fine lille forsamlingshus dér. - Der ku' man måske ...

Nu kan nu vil man...

For fra nu af er det slut med bare at køre forbi. - Tværtimod. I et halvt år, vil Allan Olsen udelukkende holde ind spille for hoveparten af Danmarks befolkning, nemlig alle dem der bor i de små ofte oversete byer.

Der er mere end 1000 forsamlingshuse i Danmark, mange af dem trives blomstrer, med masser af aktivitet lokale arrangementer. Men efterhånden som udkanterne udfordres, lever nogle af dem et lidt for stille liv, det synes vi er en skam.

Allan Olsen hører med 20 udgivelser tusindvis af koncerter til blandt vore mest garvede anerkendte sangskrivere, har turneret overalt siden midt i 70'erne. Senest har han osse slået sig på prosaen, først med bestselleren, 'Tilfældigt Strejfet' fra 2015, i år med efterfølgeren, den ligeså succesfulde, 'Laksetrappen'.

'Laksetrappen' kredser blandt meget andet om livet som sanger, i karrierens begyndelse, på de små, ydmyge steder. Og det er netop forsamlingshusene i de helt små byer, der vil danne ramme om Olsens omfattende turné, fra efteråret 2019.

Jeg vil glæde mig til at komme ud møde folk, der hvor de bor.
Koncerterne foregår udelukkende i forsamlingshusene, i landsbyer, Allan Olsen aldrig før har besøgt
Luk

Rasmus Nøhr Duo

Fredag den 25. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 235 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Dato: 25.10.2019 kl. 20.00 - Dørene åbnes kl. 19.00 unummereret siddeplads. Rasmus Nøhrs nyeste album "Monas Butik" indeholder 10 historier om skæbner der fletter sig ind og ud af hinanden. Om hvor stor en rolle vi alle sammen spiller i vores lokale kvarter for mennesker der - hvis man evner, at iagttage og give sig selv plads til eftertænksomhed og være et nærværende menneske. Singlen Tænker For Meget - det første postkort fra albummet handler om et ungt par med få midler som venter deres første barn. Og når troubadouren og poeten tager fat - så afsløres der stor musikalsk tæft, instinktiv fornemmelse for melodi og evnen til at skrive en vedkommende og billedrig tekst. Sangen er pt blandt landets 20 mest spillede sange på danske radioer. Rasmus Nøhrs trademark er et legesygt og dagdrømmer-romantisk udtryk, som har fostret store hits som "Lige Nu og Lige Her", "Kysse Under Stjernerne" og "Sommer i Europa" samt alle de andre Nøhrklassikere, der efterhånden er blevet en del af den danske sangskat. Det er rørende underholdning fra start til slut, med masser af iørefaldende melodier. Til efteråret drager spillemanden ud i duo format, og besøger landet med en intim og nærværende setting, hvor publikum kommer helt tæt på. "
Luk

Bal med Nils & Bernd på Haderslevhus

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: Mad og Musik 250 kr) Køb/bestil billet
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Bal på Haderslevhus er for danseglade voksne - både par og singler. Billetten inkluderer en lækker middag kl. 19. Dans til live-musik fra kl. 20.30-01.30. Se menu. Nils & Bernd (tidligere Le Gabs)
Repertoiret er utroligt bredt og varieret med masser af 60'er og 70'er musik men også nutidens bedste numre fra både udenlandske og danske top kunstnere
Luk

Everybody's Talking

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 245-440 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Den Holstenske Lade Slotsvej 54, Gram
Rocklegenden, Popdrengen Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse. På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner et hav af guitarer
Blander man de dele med uovertruffet vokalarbejde, sublimt guitarspil venskabeligt mundhuggeri - så har man EVERYBODY'S TALKING
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top