Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 49 events i Haderslev Kommune fra/efter 17. jan. 2019

Prisvinder spiller Mendelssohn

Tor. d. 17. januar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 175 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Harmonien i Haderslev. Prisvinder spiller Mendelssohn (Koncertintroduktion kl. 19.00). Dirigent: Tung-Chieh Chuang. Solist: Joseph-Joachim-prisvinder, violin. Program. Tjajkovskij: Voyevoda, ouverture. Mendelssohn: Violinkoncert. Tjajkovskij: symfoni nr. 6. Joseph Joachim var én af det 19. århundredes mest betydende violinvirtuoser. Mendelssohns mest spillede værk er hans violinkoncert, og Joseph Joachim var blot den anden solist i verden, som spillede Mendelssohns violinkoncert. Det er med glæde, vi således via partnerskabet med den Internationale Joseph Joachim Violinkonkurrence i Hannover præsenterer en af prisvinderne som solist i netop dette populære værk. Efter pausen står den på Tjajkovskijs 6. symfoni med tilnavnet "Pathétique". Trods store succeser følte Tjajkovskij sig færdig med livet, og den sjette symfoni skulle blive hans svanesang. Umiddelbart efter premieren foreslog hans bror Modest titlen "Pathétique", som Tjajkovskij straks indskrev i partituret. Tjajkovskij døde under mystiske omstændigheder blot ni dage efter premieren. Varighed: Ca. 2 timer
Luk

Lørdagsbal med Robin

Lør. d. 19. januar 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 250/120)
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Garanti for god mad og god musik: Menu: Langtidsstegt okseskank, saltbagt selleri, rødvinssauce. Chokolademousse. Tilmelding til spisning: 25322825 (gerne via SMS) Robin spiller op til dans. Drop in fra kl 20.30.
Luk

Thomas Helmig Jam

Lør. d. 19. januar 2019, kl. 20.30.
Pris: (Entré: Voksen 200 kr) Køb/bestil billet
Banehuset Industrivej 17, Sommersted
Danmarks bedste Thomas Helmig kopier.
Luk

Lørdagsbal med Nonstop Musik

Lør. d. 26. januar 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 250/120)
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Menu: Cremet jordskokkesuppe med plukket okse og purløg. Indbagt svinemørbrad med kartoffelterrin, saute af bønner og timiancreme. Tilmeld spisning på tlf 25322825 (gerne via SMS) Dørene åbnes kl 18.30. Mad kl. 19. Drop in og dans fra kl 20.30.
Luk

Trio Sono og Teit Kanstrup

Søn. d. 27. januar 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 140,00 - rabat ved abonnement - Skoleelever og studerrende kr. 35,00)
Slesvigske Musikhus Louisevej 7 A, Haderslev
Trio Sono koncerten er med deltagelse af barytonen Teit Kanstrup. På programmet er musik af Schubert, Brahms og R. Schumann.
Luk

Hjalmar Larsen - Udsolgt

Fre. d. 1. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 175,- kr. + gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Kom til koncert med Hjalmar Larsen, hvor Kulturhus Bispen bliver et af stederne på hans forårstur. Nogle gange dukker der en artist op ud af det blå, som øjeblikkelig fascinerer og overbeviser. Den unge fynbo Hjalmer, er en sådan slags.

Som et lyn fra en klar himmel, bragede den unge sanger døren ind med debut singlen "Hjem Til En Anden", og kort tid efter var han bekræftet til at spille på både Spot Festival og Smukfest. Senere samme år udkom Hjalmer med debut EP'en "Skabt Til At Være Ung" efterfulgt af en landsdækkende tourné.

Hjalmers sange kan bedst beskrives som god, gedigen dansksproget popmusik. Med Hjalmers egne ord, er musikken:

"Både til din eftertænksomme søndag og til en aften med dåsebajere og lyskæder fra IKEA. Det er hverken den store doktorafhandling eller et avanceret jazzarrangement, jeg forsøger at skrive, men det er melodiøst og forhåbentlig helt vildt vedkommende. Jeg er ved at lægge alle brikkerne til et voksenliv, og der udspringer bare så mange ting fra den proces, som jeg kan bruge kreativt i musikken."
Luk

Freak Kitchen (SWE)

Lør. d. 2. februar 2019, kl. 20.30.
Pris: (Entré: Standard 175 kr) Køb/bestil billet
Banehuset Industrivej 17, Sommersted
En af europas dygtigste progressive metal bands. DØRENE ÅBNER kl. 20:30.
Luk

Koncert med Mirja Klippel

Fre. d. 15. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 90 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Kulturhuset Bispen præsenterer: Koncert med Marja Klippel. Dato: 15.02.2019 kl. 20.00 - Dørene åbnes kl. 19.00. Unummereret siddeplads. Prisvindende sangskriver synger om kærlighed, krig og afsavn Årets Sangskriver - det var den ærefulde pris, som juryen ved Danish Music Awards Folk i 2016 valgte at tildele den unge finske sangerinde og sangskriver, Mirja Klippel. Klippel, der har base i København, fik prisen på baggrund af sin debut EP, Lift Your Lion, som hun udgav i 2016 sammen med den anerkendte danske guitarist, Alex Jønsson. Klippel synger om skovene, søerne og dyrene. Om blodsbånd og bedstefædre i kamp for hvert sit fædreland. Hun synger om nomadeliv og næstekærlighed og om aldrig helt at høre til. ''For det meste er jeg som en søvngænger i et mørkt rum, der fumler mig vej hen til lyskontakten'', siger Klippel. ''Jeg skriver for at få verden til at give mening. Om mennesker, deres følelser og handlinger ''og konsekvenser. Min egen historie og fremtid.''. Med musikken som hjem og verden som baghave, har Mirja Klippel i de senere år har turneret i blandt andet Tyskland, Finland og Danmark. I øjeblikket arbejder Klippel på sit fuldlængde debutalbum, River of Silver, som udkommer i oktober 2018
Luk

VinterCirkus 2019

Lør. d. 16. februar 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 160,00 dkk - 235,00 dkk) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Idrætscenter Stadionvej 5, Haderslev
Eventyrligt VinterCirkus kommer snart til din by. VinterCirkus 2019 kommer snart til din by, forestillingen har alt det, som kendetegner en god cirkusforestilling. VinterCirkus 2019 byder på et super flot spændende program for hele familien, sammensat af Isabella Enoch, der står i spidsen for forestillingen vil fungere som dagens sprechstallmeister. Den garvede Cirkusprinsesse, der selv er vokset op i cirkusmanegen, har i mange år, rejst verden tynd med sit solo trapeznummer. Isabella er ikke længere selv aktiv i manegen som artist, da hun har dedikeret sig til koreografi sammensætning af forestillingen. Cirkuspublikummet bliver dog ikke snydt for Isabella i manegen, det er nemlig hende, der byder publikum velkommen som binder showet sammen. Den store erfaring et helt liv i cirkusverdenen skinner tydeligt igennem i de forestillinger, som Isabella sætter sammen, man fornemmer tydeligt den passion, Isabella har for at skabe en forestilling, der emmer af charme kvalitet

Der bliver selvfølgelig masser at grine af, når latterlige klovne laver pusseløjerligheder, sjov ballade. Både voksne børn vil med garanti få en uforglemmelig oplevelse i VinterCirkus, som vil være både fascinerende hylende morsom samt super spændende med masser af gys.

På gensyn i VinterCirkus 2019

Unummerede siddepladser
Luk
Pris: (Entré: 260,00 DKK) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gram Slot Slotsvej 54, Gram
Først var det Tøsedrengene, så gik hun solo så dannede hun gruppen Venter på Far. Med sange som "Jeg har lagt mine våben", "Under åben himmel", "Før eller siden" mange andre har Anne Dorte Michelsen sat sit helt personlige præg på dansk musikliv i flere årtier er en af Danmarks kendteste kvindelige sangere sangskrivere.

Anne Dorte Michelsens nye solo-show Jeg vil huske fører publikum helt tilbage til 60'erne, hvor hun som 8-årig første gang satte sine små fingre på onkel Mogens' aflagte klaver skrev en sang.
Derfra fortsætter det videre igennem pubertetens drømme, længsler guitarspil frem til de store hits med Tøsedrengene, den lange solokarriere, både herhjemme i udlandet, den overraskende succes med husmorgruppen Venter på far..
Showet når helt frem til i dag med nye sange bl.a. fra hendes seneste soloalbum: De voksnes rækker.
For mange har Anne Dortes Michelsens musik været en del af soundtracket til deres liv. Både i de indadvendte øjeblikke ude på dansegulvet. Både når kærligheden har været svær at forstå finde, senere når familiens vasketøjsbunke blev en helt ny form for udfordring.

Den Holstenske Lade v. Gram Slot
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top