Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 102 events i Haderslev Kommune fra/efter 27. maj 2024

Forårskoncert

Mandag den 27. maj 2024, kl. 19:30.
Pris: Entré: 50 kr
Bregnbjergskolen Unionvej 4, Vojens
Nu er det igen tid til et tilbagevendende højdepunkt på foråret, hvor Vojens Brass Band er klar til at give to forårskoncerter, som er sammensat af musik til enhver smag. Programmet består af kendte stykker musik lige fra stemningsfyldte numre som for ek.
Luk

Kvindekorets forårskoncert

Tirsdag den 28. maj 2024, kl. 19.30-20.30.
Øsby Kirke Øsby Kirkevej 11, Haderslev
Luk

Mozart- manden, mesteren og musikken

Onsdag den 29. maj 2024, kl. 19:00.
Pris: Fri entré
Vojens Sognegård Østerled 4, Vojens
Lasse Meyer Sørensen holder musikforedrag om Mozarts op- og nedture, hans mange rejser og myterne om hans død. Derudover lytter vi til udvalgte værker. Lasse er til daglig organist i Gram kirke og har en bachelor i musikvidenskab.
Luk

Forårskoncert Vojenskoret

Onsdag den 29. maj 2024, kl. 19:00.
Pris: Entré: 100 kr
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
VOJENSKORET afholder forårskoncert. Værket "Runeskrift" opføres, afdøde Jens Rosendal hyldes i fællessange og koret fremfører udvalgte sange fra den danske sangskat. Prisen inkluderer kagetapas og kaffe.
Luk

Popsi og Krelle i Hoptrup

Lørdag den 1. juni 2024, kl. 09.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hoptrup Efterskole Hoptrup Hovedgade 11, Haderslev
Kirkerne omkring os, Øsby/Årø, Halk/Grarup/Vilstrup, Hoptrup og Starup, er gået sammen om et vanvittigt skønt arrangement. Vi fylder hele aulaen på Hoptrup Efterskole med børn og voksne i alle aldre og synger og danser med til de kendte sange med børnenes favoritter; Popsi og Krelle. Det er en enestående mulighed for børnenes første koncert, hvor man endda kan komme til at møde de to både før og efter koncerten. Billetterne købes - søg efter Popsi og Krelle Hoptrup 120 kr. på billetto.dk
Luk

Gram Slot Sommerkoncert 2024

Lørdag den 1. juni 2024, kl. 14.30.
Pris: Entré: 125-150 kr Køb/bestil billet
Gram Slot Slotsvej 54, Gram
Vi skyder sommeren i gang med Gram Slot Sommerkoncert 1. juni - vær med til at sætte festen i gang! Smokie, Queen Machine Bellami & Lune Carlsen. Vi skruer op for humøret musikken på den store koncertplads ved Gram Slot med hele 3 koncerter på årets første sommerdag.

Den musikalske dag starter med BELLAMI - det autentiske guld - der løfter arven fra KIM LARSEN & BELLAMI. De tager publikum med ud på en tidsrejse ned ad Memory Lane med respekt for DNA'et bag sangene i en af Danmarks største musiksucceser nogensinde. Med sig i front har de Jan "Lune" Carlsen - den formidable Kim Larsen fortolker.

Når aftenen falder på kan du glæde dig til at synge med på et hav af Smokie - hits som "Living Next Door To Alice", "Have You Ever Seen The Rain", "If You Think You Know How To Love Me", " Oh Carol", "Mexican Girl", "Needles and Pins"og mange flere. Smokie har solgt over 30 mio. albums i hele verden, har været det musikalske lydtæppe på et utal af teenageværelser verden over.
Med andre ord - Smokie er ikke kun et navn - det er historiefortælling en hel unik lyd. Det er fællessang på den fede måde!

Queen Machine - Europas bedste hyldest til Queen - lukker slukker festen. Det gør de med deres formidable Queen-show, der rammer publikum i både hjerte sjæl med Queens udødelige - majestætiske - hits.
Med Queen Machine på scenen garanterer vi en energisk imponerende koncertoplevelse med et storladent sceneshow, som når helt ned til publikum på bagerste række.

Fra Queens uudtømmelige bagkatalog leverer Queen Machine hits som; We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don't Stop Me Now Somebody To Love.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til årets sommerkoncert på Gram Slot!

Program:

Kl. 14.30: Koncertpladsen, barer madboder åbner

Kl. 14.30-16.15 DJ Agerbæk spiller musik fra scenen

Kl. 16.15 -17.30 Bellami

Kl. 17.30-18.15 Pause, DJ Agerbæk spiller musik fra scenen

Kl. 18.15-19.30 Smokie

Kl. 19.30-20.30 Pause, DJ Agerbæk spiller musik fra scenen

Kl. 20.30- 21.45 Queen Machine

Kl. 21.45 - 23.00 DJ Agerbæk afslutter festen!

Koncertbillet kr. 425,- (+ gebyr)

VIP-gæster:

Bar i VIP området på pladsen

Billetter købes online.

OBS:. Oplever du at kunne købe billetter fra andre udbydere vil det være falske udbydere. Du er altid velkommen til at kontakte Ticket Master, hvis du har spørgsmål til videresalg eller køb.

Du skal medbringe billetter i print eller digital form.

Det er udendørs koncert.

Mad drikke:

Buffet

Vi tilbyder lækker koncertbuffet, hvor du kan sætte tænderne i mange af Gram Slots af egne økologiske råvarer. Køb din buffetbillet sammen med koncertbilletten - da der er begrænset antal buffetbilletter.

(+ gebyr)

Tapastallerken

Vi tilbyder så Gram Slots tapastallerken med lækre specialiteter fra vores økologiske landbrug. Køb din tapasbillet sammen med koncertbilletten - da der er begrænset antal tapasbilletter.

(+ gebyr)

Madboder
Der vil så være madboder på koncertpladsen, hvor du kan købe to go retter.

Parkering:

Vi har gratis parkering tæt på koncertpladsen. Ved ankomst følg skiltene. Orienterer dig om parkeringsmuligheder ved at se vores oversigtskort, der bliver lagt op denne side et par måneder inden koncerten.

Regler:

Du må gerne tage en festivalstol med.

Til Gram Slots sommerkoncert må du ikke medbringe: Egen mad/drikke
Farlige genstande
Våben
Dyr
Fyrværkeri
Professionelt fotoudstyr
Parasoller eller paraplyer
Borde
Stole med HØJ ryg

Der vil være handicapvenligt toilet på koncertpladsen. Parkering ligger tæt på indgangen - Det skal dog bemærkes, at underlaget kan være ujævnt.

Har du brug for en ledsager til Gram Slot sommerkoncert, så kontakt Ticketmaster på 38481633. Bemærk, at der kun er et begrænset antal ledsagerbilletter
Luk

Koncert med TheClowns

Lørdag den 1. juni 2024, kl. 16:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Rådhusscenen Dramaten Christian X's Vej 39, Haderslev
TheClowns har base I Haderslev. Målet er "Nærvær og vellyd". Klar vokal, der smyger sig mellem legende guitarister og en solid rytmesektion af bas og percussions. Pop-rock. Bandets fem medlemmer har efterhånden fået skabt et stort bagkatalog af egne numre.

Gratis entré
Luk

Bal på Haderslevhus med ROBIN

Lørdag den 1. juni 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Entré og natmad 210 kr, Entrebillet 150 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Bal for danseglade voksne på Haderslevhus. Dørene åbnes kl. 19.30. Dans til Levende Musik fra kl. 20-01 på byens største dansegulv. Entré: 150 kr. For danseglade sjæle byder Haderslevhus velkommen til et bal med et ægte swing i skørterne, når den velkendte entertainer Robin indtager scenen den.

En aften, hvor klassiske melodier og de nyeste hits forenes, og hvor de levende rytmer vil få enhver danseentusiast i godt humør.

Robin, der har et særligt talent for at få folk op af stolene og ud på dansegulvet, er kendt for sine medrivende fortolkninger af alt fra Shakin' Stevens til Elvis, samt sine tribut til de mest elskede danske slagere.

Alle, der sætter pris på god musik og en festlig atmosfære, kan forvente en uforglemmelig aften på Haderslevs fornemmeste dansegulv.

For de sultne sjæle er det muligt at kombinere dans og delikatesser ved at tilkøbe natmad til entréen, så man kan holde energien oppe hele aftenen.

Billetter kan sikres online eller ved ankomst på aftenen.

Sæt kryds i kalenderen, tag danseskoene på, og mød op til en aften fuld af musik, dans og god stemning:

Dato og tid: 1 juni kl. 20:00 (Dørene åbner kl. 19:30)
Sted: Haderslevhus, Slotsgade 33, Haderslev
Luk

Sacred Concert af Duke Ellington

Søndag den 2. juni 2024, 15:30-16:45.
Pris: Entré: 150 kr
Harmonien i Haderslev Gåskærgade 19, Haderslev
Jazz-koncert med solist, stepdanser, stort kor og bigband. Medvirkende: Jomfru Fanny Bigband (dir. Jack Lawrence) Haderslev Lærerkor (dir. Edna Rasmussen) St. Michaelis-Chor (dir. Guido Helmentag) Sopran: Anja Ritterbusch Danser: Tricia Bloch.
Luk

Forårskoncert

Mandag den 3. juni 2024, kl. 19:30.
Pris: Entré: 50 kr
Gram Fritidscenter Stadionvej 15, Gram
Nu er det igen tid til et tilbagevendende højdepunkt på foråret, hvor Vojens Brass Band er klar til at give to forårskoncerter, som er sammensat af musik til enhver smag. Programmet består af kendte stykker musik lige fra stemningsfyldte numre som for ek.
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.