Viser 208 events i Frederikssund Kommune mellem 3. mar. og 1. apr. 2024

Filmpakke 40 - Fra 3 år

Søndag den 3. marts 2024, kl. 09.
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund
Hunden Ib 9:26 - Ib spejler sig. Instruktør: Trylle Vilstrup. Ib tegner et ar på sin kind, mens han ser sig i spejlet. Da musen leder efter Ib, kan den ikke genkende Ib. Ib bliver nødt til at vaske arret af, før musen kan genkende sin gamle ven igen.

Rollinger - Raketten
Instruktør: Vanda Raýmanová og Michal Struss

Brødrene Ben og Tom er to opfindsomme drenge, som slet ikke kan sidde stille. Da Bens cykel går i stykker efter et hårdt styrt, må den på værksted for at blive repareret. Men storebror Tom vil ikke bare reparere cyklen; han vil opgradere den. Ben vil være med, og de to brødre hjælpes ad med at bygge noget, som de aldrig har prøvet at bygge før. En sjov fortælling om nysgerrighed, kreativitet og samarbejde.

Storvask - Sovetryner
Instruktør: Kassandra Wellendorf

Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene 'Storvask' skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

Hvem? II 8:8 - Hvem er hvor?
Instruktør: Jessica Laurén

Nogle gange kan man blive væk fra hinanden - og finde hinanden igen. Bamse keder sig derhjemme. Mor sidder bare og arbejder. Bamse går over til Kanin, og de henter Bamsegrisen. De går hjem til Fugl og Kat, men Kats mor siger, at de er ovre i parken. Men der er tomt på legepladsen i parken. Nu går de hjem til Bamse for at hente en bold - og her venter en overraskelse. Filmene i 'Hvem?'-serien er små film om store følelser. Lille Bamse og hendes venner leger, griner, skændes, græder og hygger i disse varme fortællinger med en god slutning for de mindste børn.

Lillefinger - Konkurrencen
Instruktør: Mette Skov

Hvem har de stærkeste ben? Lillefinger, Myren, Kaninungen og flueungerne konkurrerer ude i bakkerne.

Hunden Ib 15:26 - Ib hjælper en træt knopsvane
Instruktør: Trylle Vilstrup

Ib kører ned til den frosne sø. Der ligger en svane ved bredden. Den er træt og kan ikke lette. Men hvis den sidder på ladet af hans cykel, når han kører hurtigt ned ad bakken, så kan den alligevel få luft under vingerne

Hodja fra Pjort (2018)

Søndag den 3. marts 2024, kl. 10.
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund
Animeret familiefilm om drengen Hodja, der til farens store ærgrelse drømmer om andet og mere end at overtage familiens skrædderforretning. Filmen er baseret på Ole Lund Kirkegaards populære børnebog af samme navn fra 1975.

Kung Fu Panda 4

Søndag den 3. marts 2024, kl. 11.30.
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Den kung fu-glade panda Po vender tilbage i 'Kung Fu Panda 4'.

Miniheltene

Søndag den 3. marts 2024, kl. 11.30.
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Animationsfilmen 'Miniheltene' (The Inseparables) handler om en marionetdukke og en bamses eventyr i New York.

Gurlis Biograffest

Søndag den 3. marts 2024, kl. 11.30.

Dune: Del 2

Søndag den 3. marts 2024, kl. 12, 15.30 & 19.
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Science fiction-filmen 'Dune: Del 2' (Dune 2, Dune: Part Two) er fortsættelsen til 'Dune' med Timothée Chalamet.

Syng - Dansk tale

Søndag den 3. marts 2024, kl. 12.30.
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund
Animeret familiefilm, der foregår i en verden, som er fuldstændig beboet af dyr. Hovedpersonen er Buster Moon, en livlig Koalabjørn, som leder et teater, der har set bedre tider. Så for at redde teatret, afholder han verdens største sangkonkurrence.

Sigurd Sommerfugl

Søndag den 3. marts 2024, kl. 13.
Slangerup Bio Brobæksgade 4, Slangerup
Sigurd er en modig og ressourcestærk sommerfugle teenager, der ikke kan flyve - men det er ikke noget der holder ham nede! Sigurd drømmer om at være en del af den store migration og stuver væk i en mælkeplantevogn for at få drømmen opfyldt.

Anyone But You

Søndag den 3. marts 2024, kl. 13.15.
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Filmen ' Anyone But You' er en romantisk komedie om to ærkefjender fra college, der genforenes til et bryllup, hvor de ende med at foregive at være kærester.

Miniheltene

Søndag den 3. marts 2024, kl. 13.30.
Skibby Kino Hovedgaden 33, Skibby
Filmen 'The Inseperables' er en animationsfilm, der handler om et umage makkerpar, en marionetdukke og en efterladt bamse, som begiver sig ud på et eventyr i New York. Filmen er baseret på en ide af de Oscar-nominerede forfattere bag Toy Story.