Viser 7 events i Frederikssund Kommune mellem 28. feb. og 29. mar. 2021

Knives out - var det mord

Mandag den 1. marts 2021, kl. 13.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Skibby Kino Hovedgaden 33, Skibby
Amerikansk mysteriumfilm om en forfatters pludselige dødsfald, som bliver fulgt af en dybdegående efterforskning. Med blandt andet Ana de Armas, Toni Collette, Chris Evans og Daniel Craig i hovedrollerne. Instrueret af Rian Johnson.

Knives out - var det mord

Tirsdag den 2. marts 2021, kl. 13.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Skibby Kino Hovedgaden 33, Skibby
Amerikansk mysteriumfilm om en forfatters pludselige dødsfald, som bliver fulgt af en dybdegående efterforskning. Med blandt andet Ana de Armas, Toni Collette, Chris Evans og Daniel Craig i hovedrollerne. Instrueret af Rian Johnson.

Hold 1 For Dig På 3-4 år

Lørdag den 3. oktober 2020 til lørdag den 6. marts 2021, kl. 10.
Pris: Entré: 110 kr Køb/bestil billet
Slangerup Bio Brobæksgade 4, Slangerup
Hold 1 er for børn på 3-4 år og alle børn kan tage en voksen med uden billet. I bestemmer selv fra gang til gang, hvilken voksen der deltager. Synes I det er hyggeligt at være flere voksne, så køb et voksenmedlemskab. Pris 110 kr. pr. barn/ekstra. Hold 1 er for 3-4 år og alle børn kan tage en voksen med uden billet.
Pris 110 kr. pr. barn.


På hold 1 kan dit barn tage en voksen med gratis. I bestemmer selv fra gang til gang, hvilken voksen der deltager og synes I det er hyggeligt at være flere voksne, så køb et voksenmedlemskab.

Vi kalder dette hold for vores "biograf-skole". Der er 25% lys i salen under visningerne, så det er en blid overgang til biografens mørke. De første fem visninger er udvalgte kortfilm med meget forskellige typer historier og sidste gang er "eksamensdag" med en film i fuld længde.

Medlemsinformation
Vi får medlemstilskud til alle børn, så det er vigtigt at du tilmelder dit barn og ikke dig selv, når du melder børn ind i vores filmklub! I forhold til klubbens medlemskab af DUF kræves det at medlemskabet er personligt og betalt af barnet selv, forældre, værge eller stedforælder.

Om Holger
Dette er 37. sæson for Slangerup Børne- og Ungdomsfilmklub - Holger.

Lørdag den 3. oktober 2020 kl. 10.00
Filmpakke 31 (29 min.)
Hunden Ib er forsvundet væk
Instruktør: Trine Laier
Musen vågner forskrækket, da den hører en lyd. Da den vil undersøge, hvor lyden kommer fra, ser den noget hvidt, der bevæger sig. Det er heldigvis bare Ib, der har gemt sig under et lagen.
DFI distribution. DK 2019. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Kvæk
Instruktør: Nils Hedinger
Realfilm og animation bliver blandet i den lille, ordløse fortælling om at føle sig anderledes. En haletudse svømmer glad rundt i en sø med mange andre haletudser. Men en dag får alle de andre ben og går på land. Nu er den lille haletudse, som ikke fået ben, alene i søen. Den møder skræmmende krebsdyr på bunden, men bliver gode venner med en snegl. Tiden går, og pludselig sker der overraskende forandringer med haletudsen.
DFI distribution. Schweiz 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Hvem sover ikke?
Instruktør: Jessica Laurén
Nogle gange kan man blive ramt af hjemve - særligt når det bliver mørkt. Kanin skal sove hjemme hos Bamse. Kanin og Bamse har glædet sig. De leger og spiser, ser børne-tv og hygger sig. Så er det tid til at gå i seng. Bamses mor siger godnat og slukker lyset. Bamse er ved at falde i søvn, men det er Kanin ikke. Lige pludselig ombestemmer han sig og vil ikke længere sove hos Bamse. Sengen er for blød, der lugter ikke ligesom derhjemme, og Kanin savner sin mor. Men heldigvis kan Bamses mor og far hjælpe.
DFI distribution. Sverige 2019. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lili møder en dum unge
Instruktør: Siri Melchior
Lili hører en dum unge inde på den anden side af hækken. Lili hader dumme unger. Og når Lili smider ting over hækken, smider den dumme unge dem tilbage! Lili må hævne sig og finder et hul i hækken. Men tænk, den dumme unge ligner hende på en prik! Og så hedder hun Lola.
DFI Distribution. Danmark 2015. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Kakerlakken og havet
Instruktør: Anton Setola
På et blad i skoven ligger en lille kakerlak og drømmer sig væk i en fredfyldt søvn. Men en nysgerrig hånd får en finger med i spillet, og pludselig ender vores lille ven i vandet. Kakerlakken vil gerne hjem til sit blad, men han er omringet af farer. Han må ofre sine følehorn og sine ben ét efter et, og efter en lang rejse henover havet og gennem luften lykkes det ham at komme tilbage på landjorden. Og på mirakuløs vis er hans ben og følehorn også skyllet i land. Nu kan kakerlakken måske endelig hvile?
DFI Distribution. Belgien 2015. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lillefinger - Marmeladetyven
Instruktør: Mette Skov
Myren har ikke tid til at lege med Lillefinger, han leger med flueungerne inde i sit hus.
DFI Distribution. Danmark 2015. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lørdag den 7. november 2020 kl. 10.00
Filmpakke 32 (28 min.)


Hunden Ib er ret sur
Instruktør: Trine Laier
Ib er ret sur. Og når det er svært at blive i godt humør helt af sig selv, er det godt, at musen er irriterende.
DFI Distribution. Danmark 2019. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Dovendyr
Instruktør: Julia Ocker
En komisk, ordløs historie om at være forskellige og at hjælpe hinanden med de udfordringer, man har. Et dovendyr hænger på sin gren, da en papegøje med en isvogn kommer forbi. Dovendyret vil gerne købe en isvaffel af papegøjen, men inden dovendyret når at få isen op til munden, er isen smeltet. Den prøver flere gange forgæves, og det er ved at gå helt skævt, da den kvikke, lille papegøje får en ide til en løsning.
DFI Distribution. Tyskland 2018. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Safari Europa - Netedderkop
Instruktør: Adam Schmedes
Som en tryllekunstner trækker hvepseedderkoppen en tynd, stærk tråd ud af sin bagkrop og spinder den til et stort spindelvæv. Det tager hele natten. Hun fanger både en græshoppe og en guldsmed, men så har hun også mad nok til at kunne lægge mange æg. Men først må hun bygge en rede, og det skal gøres efter alle kunstens regler.
DFI Distribution. Danmark 2010. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lillefinger - Huske-glemmeleg
Instruktør: Mette Skov
Lillefinger og Myren hjælper Lillefingers bedstefar med at huske.
DFI Distribution. Danmark 2015. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Pipungerne - Prinsessen og vagten
Instruktør: Tone Tarding
Sille leger prinsesse og vil ikke forstyrres. Saxe holder vagt ved slottet, men en flok myrer er ikke til at styre, de kilder Saxe og stikker af med prinsessekronen.
DFI Distribution. Danmark 2009. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Hvem er alene?
Instruktør: Jessica Laurén
Nogle gange kan det være hyggeligt at lege alene, men andre gange kan man føle sig ensom. Bamse er ked af det. Hun er alene, selvom hun ikke vil være det. Bamse ringer til vennerne, men ingen af dem kan lege. Fugl skal hjem til sin farmor. Kanin har allerede en anden legekammerat på besøg. Kat er ikke hjemme. Bamse er sur og trist - og lidt jaloux over, at Kanin leger med en anden. Men så finder Bamse på en god leg selv.
DFI Distribution. Sverige 2019. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lørdag den 5. december 2020 kl. 10.00
Filmpakke 18 (29 min.)

Rita og Krokodille: Jul
Instruktør: Siri Melchior
Rita og Boris bager brunkager. De fortæller Krokodille alt om julemanden. Han kommer med gaver til alle børn, rige og fattige, store og små. Man skal bare tro på ham og så være artig, selvfølgelig. Boris siger, at julemanden ikke giver gaver til krokodiller. Men man skal ikke lytte til alt, hvad folk siger. Specielt ikke Boris. Kun, hvis du tror, kan der ske mirakler.
DFI Distribution. Danmark 2018. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Cirkeline: Højt fra træets grønne top
Instruktør: Jannick Hastrup
Det er jul, og musene og Cirkeline laver gaver, bager kager og drager til sidst ud efter et juletræ. På vejen hjem er de ved at fare vild i snevejret, men den lille nissealf hjælper dem, og alle samles til den helt store julefest.
DFI Distribution. Danmark 1970. 14 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Peter Pix: Gaven
Instruktør: Trine Heller Jensen
Peter Pix sidder ved bordet. Han keder sig og roder med et stykke papir, han pludselig kan forme i luften til en æske. Han tager en tusch og tegner en rød streg, som pludselig bliver til gavebånd og binder sig selv rundt om kassen. Nej, det er jo en gave, og den er til mig! Peter Pix bliver glad, kysser og krammer gaven.
DFI Distribution. Danmark 2013. 1 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Hunden Ib holder lillejuleaften
Instruktør: Trine Laier
Ib og Mus holder lillejuleaften. De har gaver til hinanden. Små gaver. Så de glæder sig til store juleaften.
DFI Distribution. Danmark 2019. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lillefinger - Lillebror
Instruktør: Mette Skov
Lillefingers ven Myren synes ikke altid, det er nemt at være den lille. Heller ikke når der skal pyntes juletræ.
DFI Distribution. Danmark 2015. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lørdag den 2. januar 2021 kl. 10.00
Filmpakke 33 (34 min.)
Hunden Ib fodrer myrerne
Instruktør: Rasmus Andreasen
Man må ikke fodre myreslugeren i Zoologisk Have. Men det gør Ib heller ikke, han fodrer myrerne.
DFI Distribution. Danmark 2019. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Hvis ven?
Instruktør: Jessica Laurén
Det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvordan man skal lege sammen. Det oplever Bamse, da hun møder en ny Blå Kat, som hun aldrig har set før. Bamse synes, Blå Kat er fin og blød. Blå Kat spørger, om hun må lege med Bamse, Kanin og de andre venner. Det må Blå Kat gerne. Men Bamse vil bestemme, hvad Blå Kat skal lege med. Så gider Blå Kat og de andre ikke at lege med Bamse. Hvordan skal de blive venner igen?
DFI Distribution. Sverige 2019. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lillefinger - Hjælp jeg falder
Instruktør: Mette Skov
Lillefingers drage flyver væk og lander aller øverst oppe i klatretræet.
DFI Distribution. Danmark 2015. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Storvask - Udklædning
Instruktør: Kaasandra Wellendorf
Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene 'Storvask' skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.
DFI Distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Mester er forelsket
Instruktør: Maria Mac Dalland
Mester er begyndt at sidde uden for huset og hyle. Han kan nemlig mærke en hunhund, og han længes efter hende. Hunhundens ejer er ikke glad for Mesters besøg. Han er jo ikke en racehund! Mesters hjerte er knust, og Thomas forsøger at muntre ham op ved at fortælle, at mennesker ofte har de samme følelser. Mester synes, at mennesker spilder alt for meget tid med at tænke så meget over tingene.
DFI Distribution. Danmark 2019. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lili får besøg
Instruktør: Siri Melchior
Lili får besøg. Og ikke af hvem som helst, af sin allerbedste veninde, Molly. At forventningens glæde kan være større end selve samværet er så en anden ting, to viljer af jern og et begrænset udvalg af legetøj er bare heftigt konfliktstof. Men så er der jo forventningens glæde indtil næste gang.
DFI Distribution. Danmark 2015. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Prik og Plet i sneen
Instruktører: Lotte Geffenblad & Uzi Geffenblad
De to søde kaniner, Prik og Plet, sidder og kigger på det fine snevejr fra deres lille hus og beslutter sig for at gå ud i det. Men pludselig er Plet blevet væk og Prik frygter, at hans ven er forsvundet i sneen.
DFI Distribution. Sverige 2008. 8 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lørdag den 6. februar 2021 kl. 10.00
Filmpakke 16 (38 min.)


Prik og Plet er hemmelige
Instruktør: Lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad
Hjemme hos Prik og Plet er der endnu mere rodet end der plejer. Slet ikke hyggeligt eller rart. Nu skal Prik og Plet lave om, ligesom man gør på TV. På loftet finder de alle mulige ting til arbejdet: pensler, spande, tapet og en stige. Da de bliver færdige, er deres hjem både hemmeligt og hjemligt.
DFI distribution. Sverige 2011. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

En lille smule
Instruktør: Alicja Jaworski Björk
Det er den første varme forårsdag. Den lille gris er glad og skal ned til søen for at bade. På vejen møder hun et pindsvin med få pigge, en krage med et alt for langt næb, et grønt lam og en kalv med mange hvide pletter. Ingen af deres artfæller vil lege med dem, fordi de ser anderledes ud.
DFI distribution. Sverige 2011. 9 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Mægtige maskiner - Asfaltmaskine
Instruktør: Henrik Selin Lorentzen
Asfaltmaskinen lægger ny, varm asfalt på vejene sammen med sin makker, vejtromlen, der tromler asfalten helt flad, så bilerne kan køre på den.
DFI distribution. Danmark 2009. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Storvask - Graffiti
Instruktør: Kassandra Wellendorf
Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene 'Storvask' skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.
DFI distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Rita og Krokodille: Pindsvinet
Instruktør: Siri Melchior
Rita og Krokodille må bare have et kæledyr. Og der bor et pindsvin i buskene i farmors have. De skal holde sig vågne meget sent for at fange det. De stiller et fad mælk ud og skiftes til at holde vagt.
DFI distribution. Danmark 2013. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Ernst og fodbolden
Instruktør: Alice de Champfleury
Det er morgen, og postbuddet bringer en pakke til Ernst. En splinterny fodbold. Mor tager Ernst med ned for at spille fodbold. I gården er der en flok drenge, som også spiller bold. Drengene vil gerne spille med Ernst og hans nye fodbold, men drengene løber for stærkt - Ernst kan ikke følge med.
DFI distribution. Danmark 2000. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lørdag den 6. marts 2021 kl. 10.00
Pelle Haleløs, Sverige 2020 (67 min.)
Pelle er en kat uden en hale, men frem for alt er han en godhjertet kat, som den lille pige Birgitta kaster sin kærlighed over. Hun møder ham første gang i deres sommerhus, og hver dag er fyldt med leg og glæde.

En eftermiddag snuser Pelle rundt, da han hører et råb om hjælp. Den gode Pelle løber råbet i møde og finder en ræv med hovedet fanget under et træ. Men da han prøver at hjælpe, opdager han, at han er blevet lokket i en fælde. Det lønner sig ikke altid at være hjælpsom. Pelle ender våd og træt i Uppsala, langt væk fra Birgitta, og han får straks både venner og fjender blandt byens mange katte.

Et nyt eventyr er begyndt, og det er nu op til Pelle at finde ud af, om han skal slå sig ned i byen eller vende hjem til Birgitta.
(Vi havde planlagt at vise Brandmand Sam - Klar til action, men er blevet anbefalet at skifte filmen ud med Pelle Haleløs, som bedre rammer målgruppen på 3-4 årige)

Hold 2 For Dig På 5-6 år

Lørdag den 3. oktober 2020 til lørdag den 6. marts 2021, kl. 11.15.
Pris: Entré: 110 kr Køb/bestil billet
Slangerup Bio Brobæksgade 4, Slangerup
Hold 2 er for børn på 5-6 år og mange børn i denne alder vil have stor glæde af at se film i biografen sammen med en voksen, som kan købe et voksenmedlemskab. Pris 110 kr. pr. deltager. Hold 2 er for 5-6 år.
Pris 110 kr. pr. deltager.


Dette hold er for børn i alderen 5-6 år og mange børn i denne alder vil have stor glæde af at se film i biografen sammen med en voksen. Så overvej om dit barn skal se filmene sammen med venner, bedsteforælder eller forælder. Som voksen kan man altid købe et voksenmedlemskab - det er som at købe til børn og unge, men blot til voksne og betyder at vi ikke får tilskud. Skal du købe til et barn og en voksen, så køber du to medlemskaber og udfylder med jeres navne, adresser, fødselsdato (ddmmåå) osv.

Kortfilm
På hold 2 viser vi en kortfilm til fem af sæsonens visninger. Det gør vi for at vise at den korte historie også har noget at byde på.

Medlemsinformation
Vi får medlemstilskud til alle børn, så det er vigtigt at du tilmelder dit barn og ikke dig selv, når du melder børn ind i vores filmklub! I forhold til klubbens medlemskab af DUF kræves det at medlemskabet er personligt og betalt af barnet selv, forældre, værge eller stedforælder.

Covid-19
Pga. covid-19 og de særlige restriktioner sælges der færre medlemskaber! Dags dato må der være 83 personer i biografsalen til en visning, så dette er det antal medlemmer der kan være på et hold. Vi følger udviklingen og vil hæve antal medlemmer såfremt det bliver muligt!

Medlemskabet kan ikke refunderes. I tilfælde af lukning af biografen efter sæsonstart pga. force majeure vil der i stedet tilbydes online visninger (dog ikke nødvendigvis de samme film som i programmet) og/eller andre online aktiviteter. Om muligt vil de oprindelige visninger tilbydes på et senere tidspunkt.

Om Holger
Dette er 37. sæson for Slangerup Børne- og Ungdomsfilmklub - Holger.

Lørdag den 3. oktober 2020 kl. 11.15
Kortfilm: (7 min.)
Instruktør:
Info kommer snart.
DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

F for får 2: Fårmageddon, USA 2019 (87 min.)
Info kommer snart.

Lørdag den 7. november 2020 kl. 11.15
Kortfilm: (7 min.)
Instruktør:
Info kommer snart.
DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Kaptajn Bimse, DK 2019 (75 min.)
Info kommer snart.

Lørdag den 5. december 2020 kl. 11.15
Kortfilm: (7 min.)
Instruktør:
Info kommer snart.
DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Den lille julemand, Frankrig 2010 (80 min.)
Info kommer snart.!

Lørdag den 2. januar 2021 kl. 11.15
Bølle på eventyr, USA 2020 (87 min.)
Info kommer snart.

Lørdag den 6. februar 2021 kl. 11.15
Kortfilm: (7 min.)
Instruktør:
Info kommer snart.
DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Tilladt for alle.

Gooseboy, DK 2019 (87 min.)
Info kommer snart.

Lørdag den 6. marts 2021 kl. 11.30 - bemærk startid!
Kortfilm: (7 min.)
Instruktør:
Info kommer snart.
DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Ellevilde Ella, Norge 2020 (79 min.)
Info kommer snart

Hold 3 For Dig På 7-99 år

Lørdag den 10. oktober 2020 til lørdag den 13. marts 2021, kl. 10.
Pris: Entré: 110 kr Køb/bestil billet
Slangerup Bio Brobæksgade 4, Slangerup
Hold 3 er for børn og voksne i alderen 7-99 år. Film skal ses i fællesskab og derfor bør du overveje om dit barn skal følges med venner, søskende, bedsteforældre eller forældre. Pris 110 kr. pr. deltager. Hold 3 er for 7-99 år.
Pris 110 kr. pr. deltager.


Dette hold er for børn og voksne i alderen 7-99 år. Film skal ses i fællesskab og derfor bør du overveje om dit barn skal følges med venner, søskende, bedsteforældre eller forældre. Som voksen kan man altid købe et voksenmedlemskab - det er som at købe til børn og unge, men blot til voksne og betyder at vi ikke får tilskud. Skal du købe til et barn og en voksen, så køber du to medlemskaber og udfylder med jeres navne, adresser, fødselsdato (ddmmåå) osv.

Medlemsinformation
Vi får medlemstilskud til alle børn, så det er vigtigt at du tilmelder dit barn og ikke dig selv, når du melder børn ind i vores filmklub! I forhold til klubbens medlemskab af DUF kræves det at medlemskabet er personligt og betalt af barnet selv, forældre, værge eller stedforælder.

Covid-19
Pga. covid-19 og de særlige restriktioner sælges der færre medlemskaber! Dags dato må der være 83 personer i biografsalen til en visning, så dette er det antal medlemmer der kan være på et hold. Vi følger udviklingen og vil hæve antal medlemmer såfremt det bliver muligt!

Medlemskabet kan ikke refunderes. I tilfælde af lukning af biografen efter sæsonstart pga. force majeure vil der i stedet tilbydes online visninger (dog ikke nødvendigvis de samme film som i programmet) og/eller andre online aktiviteter. Om muligt vil de oprindelige visninger tilbydes på et senere tidspunkt.

Om Holger
Dette er 37. sæson for Slangerup Børne- og Ungdomsfilmklub - Holger.

Lørdag den 10. oktober 2020 kl. 10.00
Drømmebyggerne, Danmark 2020 (81 min.)
Info kommer snart.

Lørdag den 14. november 2020 kl. 10.00
Dolittle, USA 2020 (104 min.)
Info kommer snart.

Lørdag den 12. december 2020 kl. 10.00
Familien Jul, DK 2014 (90 min.)
Info kommer snart.

Lørdag den 9. januar 2021 kl. 10.00
Kæledyrenes hemmelige liv, USA 2019 (86 min.)
Info kommer snart.

Lørdag den 13. februar 2021 kl. 10.00
De 5 får problemer, Tyskland 2013 (91 min.)
Info kommer snart.

Lørdag den 13. marts 2021 kl. 10.00
Trolls på verdensturné, USA 2020 (90 min.)
Info kommer snart

Hold 4 For Dig På 7-99 år

Lørdag den 10. oktober 2020 til lørdag den 13. marts 2021, kl. 12.
Pris: Entré: 110 kr Køb/bestil billet
Slangerup Bio Brobæksgade 4, Slangerup
Hold 4 er for børn og voksne i alderen 7-99 år. Film skal ses i fællesskab og derfor bør du overveje om dit barn skal følges med venner, søskende, bedsteforældre eller forældre. Pris 110 kr. pr. deltager. Hold 4 er for 7-99 år.
Pris 110 kr. pr. deltager.


Dette hold er for børn og voksne i alderen 7-99 år. Film skal ses i fællesskab og derfor bør du overveje om dit barn skal følges med venner, søskende, bedsteforældre eller forældre. Som voksen kan man altid købe et voksenmedlemskab - det er som at købe til børn og unge, men blot til voksne og betyder at vi ikke får tilskud. Skal du købe til et barn og en voksen, så køber du to medlemskaber og udfylder med jeres navne, adresser, fødselsdato (ddmmåå) osv.

Medlemsinformation
Vi får medlemstilskud til alle børn, så det er vigtigt at du tilmelder dit barn og ikke dig selv, når du melder børn ind i vores filmklub! I forhold til klubbens medlemskab af DUF kræves det at medlemskabet er personligt og betalt af barnet selv, forældre, værge eller stedforælder.

Covid-19
Pga. covid-19 og de særlige restriktioner sælges der færre medlemskaber! Dags dato må der være 83 personer i biografsalen til en visning, så dette er det antal medlemmer der kan være på et hold. Vi følger udviklingen og vil hæve antal medlemmer såfremt det bliver muligt!

Medlemskabet kan ikke refunderes. I tilfælde af lukning af biografen efter sæsonstart pga. force majeure vil der i stedet tilbydes online visninger (dog ikke nødvendigvis de samme film som i programmet) og/eller andre online aktiviteter. Om muligt vil de oprindelige visninger tilbydes på et senere tidspunkt.

Om Holger
Dette er 37. sæson for Slangerup Børne- og Ungdomsfilmklub - Holger.

Lørdag den 10. oktober 2020 kl. 12.00
Sonic the Hedgehog, USA 2020 (99 min.)
Info kommer snart.

Lørdag den 14. november 2020 kl. 12.00
Angry Birds 2, USA 2019 (97 min.)
Info kommer snart.

Lørdag den 12. december 2020 kl. 12.00
Familien Jul, DK 2014 (90 min.)
Info kommer snart.

Lørdag den 9. januar 2021 kl. 12.00
Krokodillebanden vender tilbage, Tyskland 2010 (90 min.)
Info kommer snart.

Lørdag den 13. februar 2021 kl. 12.00
Den lille afskyelige snemand, USA 2019 (97 min.)
Info kommer snart.

Lørdag den 13. marts 2021 kl. 12.00
Spioner på missioner, USA 2019 (102 min.)
Info kommer snart
Pris: Entré: 60 kr Køb/bestil billet
Slangerup Bio Brobæksgade 4, Slangerup
Hold 7 er et filmmaraton for alle børn og bedsteforældre/voksne. Pris 60 kr. pr. deltager for to film. Hold 7 er et filmmaraton for to generationer. Her vises først en film fra dine bedsteforældres ungdom og så en nyere børnefilm.
Pris 60 kr. pr. deltager for to film. Kiosken er åben før filmene.

På dette hold er alle børn og bedsteforældre velkomne og prisen er pr. person så man kan være flere børn til en bedsteforælder eller omvendt. Har du ingen bedsteforælder, som kan tage dig med i biografen, så find en forælder eller anden voksen! Film skal ses i fællesskab og her tilbyder vi et fællesskab til børn og voksne.

Tidsplan
13.30 Biografen åbner
14.00 Min søsters børn
15.50 Pause
16.10 Asterix og trylledrikkens hemmelighed
17.35 Slut

Medlemsinformation
Vi får medlemstilskud til alle børn, så det er vigtigt at du tilmelder dit barn og ikke dig selv, når du melder børn ind i vores filmklub! I forhold til klubbens medlemskab af DUF kræves det at medlemskabet er personligt og betalt af barnet selv, forældre, værge eller stedforælder.

Om Holger
Dette er 37. sæson for Slangerup Børne- og Ungdomsfilmklub - Holger.

Lørdag den 21. marts 2021 kl. 14.00
Min søsters børn, DK 1966 (108 min.)
Info kommer snart.

Lørdag den 21. marts 2021 kl. 16.10
Asterix og trylledrikkens hemmelighed, Frankrig 2019 (85 min.)
Info kommer snart