Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer. Kød har i århundreder været en del af københavnernes kost. Måske ikke dagligt, men om muligt gerne. Kødets vej i det gamle København gik over Trommesalen til den Brune- og Hvide Kødby.
Vi følger kødets historie. Undervejs hører vi om det liv som handlen med kvæg og andre slagtedyr skabte. Der var både værtshuse, letlevende damer og meget anden handel. I dag er de rammer som blev skabt for slagtning og kødsalg indrettet til et spændende festområde "Kødbyen", hvor vi slutter med den nye historie og middag
Underviser: Lisa Elsbøll
Hold: 4824111016.
Læs mere på hjemmesiden
Vi følger kødets historie. Undervejs hører vi om det liv som handlen med kvæg og andre slagtedyr skabte. Der var både værtshuse, letlevende damer og meget anden handel. I dag er de rammer som blev skabt for slagtning og kødsalg indrettet til et spændende festområde "Kødbyen", hvor vi slutter med den nye historie og middag
Underviser: Lisa Elsbøll
Hold: 4824111016.