Torsdag den 21. september 2023, kl. 19-21.

Arrangør: Kræftforeningen TidslerneForedrag

Foredrag - Sund kost, ernæring og livsstil ved kræft v. Umahro Cadogan

Hvor starter du med kost/ernæring/livsstil, hvis du har eller har haft cancer? Umahro er kendt fra Tv2: Kan du spise dig rask. Få viden og redskaber til at spise og leve på den måde, hvor du bliver den allerbedste og mest vitale udgave af dig selv.

Hvordan bygger du et sundhedsfundament, der både er med til at give dig glæde, energi og vitalitet, og der også gør en forskel i forhold til kræft?

Få viden, inspiration og redskaber til at spise og leve på den måde, hvor du bliver den allerbedste og mest vitale udgave af dig selv.

Og få også indsigt i nogle af de teoretiske mekanismer, hvorigennem kost og ernæring kan påvirke kræft, såsom faste, ketose, blodsukkerkontrol, inflammation og mitokondriefunktion m.fl.

Umahro er ekspert i sundhed, ernæring og Functional Medicine. I TV2 programmerne "Kan du spise dig rask?" hjalp han ret syge mennesker med at spise og leve sig raske igen (eller i alt fuld sundere og raskere).

Han bliver tit kaldt for madens og sundhedens mastermind og han har haft over 12.500 konsultationer i klinikken i løbet af de sidste 23 år samt holdt foredrag, workshops og oplæg for flere hundredetusinde mennesker både herhjemme og i udlandet.

Og han er forfatter til flere bestsellere om kost, sundhed og ernæring; over ½ million mennesker har købt hans bøger.

Læs mere info om Umahro her:
Umahro.dk og Umahrouniverse

Foredraget er i Kantinen, benyt hovedindgangen.
Tidslerne serverer lidt godt til ganen i pausen.


Alle er velkomne.

Kursusleder:
Christina Hovedskou, christina.hovedskou@tidslerne.dk, mobil 23373363

Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

Du modtager ikke en fysisk billet. Arrangøren har deltagerliste.

Find dit medlemsskab her:


  1. Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.

  2. I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".

  3. Det er muligt at betale medlemskontigent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".Ikke medlem? Tilmeld dig gerne Kræftforeningen Tidslerne her

Det er IKKE et krav at være medlem for at deltage i foredraget, men du støtter en god sag og får din billet til halv pris.

Entré: 150 kr