Skive Theater

Theaterpladsen 10, Skive

Torsdag den 14. november 2024, kl. 18.30.Show/stand up

Ruben Søltoft - Hvorfor Er Der Ikke Nogen Der Har Sagt Noget?

Ruben søltoft er tilbage: I foråret 2024 indtager han Danmark med komik i verdensklasse. Det var på tide!

Ruben-fans stand-up entusiaster kan igen glæde sig til at se den finurlige, elskelige excentriske komiker præsentere materiale af vanligt overvældende ekstremt ærlig karakter. Den klassiske stand up er stadig hans foretrukne felt, det bliver med en Ruben Søltoft i absolut topform, når han i foråret 2024 rammer de danske byer.

"Jeg glæder mig helt vanvittigt til at komme ud i landet igen overraske, forbavse underholde. Det er virkelig på scenen, jeg føler mig allermest levende!" Sådan siger han selv om den kommende turné med det nye show, der har fået titlen Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?

Omdrejningspunktet er den mere eller mindre ufrivillige dannelsesrejse, Ruben har været på siden successhowet Ting fra min mund. 30'erne har på godt ondt ramt den folkekære stand-upper som et godstog, men heldigvis, eller nærmere selvfølgelig, har det komiske potentiale i kvartlivskrisen vist sig at være katalysator for noget af det allerbedste materiale, Søltoft nogensinde har leveret.

Det er 'coming of age', men hvor man finder ud af, at man i virkeligheden nok bare er 'of age'. Historierne står i kø, som geniale genkendelige frontale sammenstød med virkeligheden, der kan få enhver til at nikke genkendende eller bare grine helt ubehersket. Der kommer sandheder på bordet, der stikker dybere end tidligere, emner som forventningspres, normer selvindsigt kommer under kærlig, komisk behandling, når de i showet flankeres af fuldstændig vanvittige vaskeægte historier om en nærdødsoplevelse i Mexico en absurd gidseltagning i egen bil.

"Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?" er et show om en ofte svigtende mavefornemmelse, identitetstab genrejsning samt et håb om at få lov til at drømme igen - sådan bogstaveligt talt. Det bliver samtidsrelevant, personligt møghamrende sjovt.

Læs mere på

www.kcskive.dk

Entré: 330 kr

Køb/bestil billet