Torvet i Esbjerg

Torvet, Esbjerg

Lørdag den 14. september 2024, kl. 10-14 & 18-22.Natur

Fantasy Quest Esbjerg

Kom vær med til at redde Esbjerg. Kom få en oplevelse ud over det sædvanlige til oplevelsesløbet Fantasy Quest Esbjerg. "En dag trak skyerne sig sammen, over havet mod vest, der blev unaturligt mørkt.".

Lyn flængede himlen. Man kunne se en stor, bevinget skabning på himlen. De fire statuer rejste sig op, vogterne var blevet vækket, de gjorde sig klar råbte. Råbene kunne høres over hele landet, på tværs af portaler til andre verdener. "Der er brug for helte i Esbjerg!", råbte de. Det er tid til, at heltene samles. Det er tid til, at ondskaben skal bekæmpes.
Det er tid til, at portalerne lukkes.
Det er tid til Fantasy Quest Esbjerg.
Er du klar?"

Fantasy Quest Esbjerg er et oplevelsesløb - en quest med opgaver, der skal løses undervejs - der tager udgangspunkt i en unik fantasyfortælling som er skrevet i samarbejde med Lakserytteren til Fantasy Quest Esbjerg.

"Jeg glæder mig utroligt meget til Fantasy Quest Esbjerg. Det er et helt unikt koncept i Esbjerg, jeg glæder mig til at slippe fantasien løs i det sejeste fantasyunivers," siger Lakserytteren, som I så kan møde til Questen i Esbjerg til september.

Fantasy Quest Esbjerg åbner magiske portaler i Esbjergs centrum. Det er en quest, hvor vi har brug for dig, for du er med til at skabe historiens forløb bestemme hvordan det hele ender.

Hvis du forestiller dig "Fangerne på Fortet" tilsat et par Escape Rooms, labyrinter, drager, en masse magi samt teater, rollespil, vogterkæmpere, helte, skurke ja, kampen mellem det gode det onde, så er du godt på vej mod Fantasy Quest Esbjerg.

Questen er et oplevelsesløb, som du kan deltage i under Fantasyfestivalen i Esbjerg den 14. september 2024. Den er udviklet i samarbejde med Lakserytteren, specialisterne fra Sport & Event Park Esbjerg Dystopia Entertainment samt Fantasyfestival.

Alle kan være med

Fantasy Quest Esbjerg - Familieudgaven: Her kan hele familien være med. I er alle helte, især børnene kommer til at spille en stor rolle for at redde Esbjerg. Sværhedsgraden er sænket, så børnene kan være med til at løse opgaverne. Men tag ikke fejl, der er brug for alle gode kræfter samarbejdsevner, hvis I skal være med til at redde Esbjerg. I kan deltage i familieudgaven af questen i løbet af dagtimerne under Fantasyfestivalen.

Tidspunkt på dagen: Kl. 10-14

Fantasy Quest Esbjerg - AftenQuesten: Når tusmørket begynder at sænke sig over Esbjerg, skrues sværhedsgraden i questen op. Nu skal der virkelig tænkes kreativt løses opgaver, der kræver både mod, samarbejde snilde for at I kan gennemføre questen redde Esbjerg. Du kan deltage i AftenQuesten både alene sammen med vennerne.

Tidspunkt på dagen: Kl. 18-22

Tid & Sted
Kom deltag i Fantasy Quest Esbjerg lørdag d. 14. september 2024.
I kan deltage i Familiequesten fra klokken 10.00 til 14.00
I kan deltage i Fantasy Quest Esbjerg fra klokken 18.00 til 22.00

Det tager ca. en time at gennemføre questen, I bliver kontaktet, når vi nærmer os for at aftale jeres starttidspunkt.

Questen starter på Torvet i Esbjerg ruten leder jer rundt i Esbjergs midtby.

LÆS MERE OM FANTASY QUEST

Entré

Læs mere på hjemmesiden