Rotationen

Havnegade 3, Holbæk

Søndag den 1. december 2024, kl. 20-22.15.Rock/Pop

Johnny Logan (IRL)

Johnny Logan. Der er mulighed for at købe MUSIKMENU på Hotel Sidesporet.Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.Pris pr. person kr. 250,-.

Døren til spisning åbner kl. 17,30
BillettyperBilletter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.
KoncertmenuForret: Gravad laks, rugbrød & dildolie.Hovedret: And, Pommes Fondant, rødkål & æblepuré
____
Johnny Logan og hans dygtige danske musikere er blevet en juletradition på Sidesporet. Johnny Logan, orkesteret og ikke mindst publikum nyder den gode stemning på Rotationen - så glæd jer til den 1. december 2024 kl. 20....
Det er ikke alle sangere man kan kalde 'exceptionelle'. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musik historien.
I 2007 udgav Johnny Logan et album indspillet i Danmark med danske musikere med titlen "Irish Connection" - dette album blev et kæmpe comeback for Johnny Logan i hele Skandinavien - idet albummet solgte til platin i Danmark og dobbelt platin i Norge og til Guld i Sverige. Succesen blev fulgt op af en årelang turné ikke mindst i Danmark, hvor han har en meget stor fanskare.
Johnny Logan fik i januar 2010 et nyt hold fantastiske musikere under ledelse af Rasmus Hedeboe. Disse musikere var også med til indspilningen CD'en - 'The Irish Connection 2 - The Irish Soul' som også blev indspillet i Danmark. Et dejligt album som tager lytteren på en rejse gennem nogle af Irlands mest populære 'traditionals' samt en stribe helt nye sange. Dette album blev også en kæmpe succes. Disse to albums "The Irish Connection 1" og "The Irish Soul" ligger altid grunden rent musikalsk til live koncerterne med Johnny Logan & Friends når de optræder - selvfølgelig altid garneret med de 3 vinder sange fra Det Europæiske Melodi Grandprix.
I 2017 udgav Johnny Logan igen et helt nyt album med titlen "It is what it is" - nye fantastiske velskrevne sange, som Johnny Logan selv har skrevet de fleste af. Super iørefaldende og med god nerve og fantastisk energi, som altid er kendetegnede for verdensstjernen Johnny Logan. Albummet er indspillet i Danmark og med en lang række af de dygtigste musikere, som også er live holdet bag Johnny Logan. Mange af de nye hits vil også være at høre når Johnny Logan & Friends giver koncert rundt omkring i Danmark. Når Johnny Logan i november og december måned også giver julekoncerter, er det også med nogle af de største julesange, som alle kender der er med i showet.

Entré: 425 kr

Køb/bestil billet