Lillebæltshallerne

Færøvej 72 - 74, Middelfart

Torsdag den 26. december 2024, kl. 19.Musik

Jule halbal

Tag til jule halbal og mød alle de gamle venner, du ikke har set i lang tid. Der er garanti for julehygge og et brag af en fest, når The Powls, Midt Om Natten og Harske Hubbi leverer underholdningen.

Jule halbal med The Powls, Midt Om Natten og Harske Hubbi er en sikker fest!

The Powls
Hvis du ikke bryder dig om at feste, grine, danse, brøle med på kendte hits, og i det hele taget bare have en topfestlig aften, skal du for alt i verden undgå The Powls. Er det til gengæld lige, hvad du trænger til, efter lidt for mange juledage hjemme ved familien, så skynd dig at købe billet til jule halbal og fest ad libitum.
Orkesteret leverer et udadvendt og hæsblæsende show og angriber ethvert show, som var det første/sidste gang, hvilket bla. har givet dem hyre på SMUKFEST og NIBE-festival 25 år i træk!

De har med tiden indkogt en fond af kendte numre, skæve indfald og showmanship, som ALTID skaber festen på store og små scener.

Midt Om Natten
Hvis du er vild med Kim Larsen og Gasolin, så er Midt Om Natten et orkester, der bare skal opleves. Med kærlighed og respekt for sangene og deres forfatter, nationalskjalden Kim Larsen,

leveres der en koncert, der er både autentisk, intens og meget tæt på den "ægte" vare.

Orkesteret tager dig med på en rejse over Langebro, frister dig til at Køb' Bananer, inviterer dig til at danse med Kvinde Min, Fru Sauterne og Mig & Molly. Ingen sidder og laver Papirsklip eller kigger på uret, der siger Tik Tik, når musikken spiller.

Harske Hubbi
Hubbi sender sit publikum tilbage til midten af firserne på Fyn og giver dem alle de største hits fra dengang. Det sker på fynsk med masser af snak hen over pladerne som til halballerne tilbage i 80'erne: Ab mæ labberne! U på dansgållet! Chok-chok-chok!

Det er leifi! Det æ utidig! Det æ syfyns hærlige humørbombe som går ballalajka og leverer total satisfaction på følgende amråder:

Totaaaaal i orden musiksmag-smag-smag.

Få fat i alle vennerne og køb billetterne nu!

Arrangør: Event C, MG & BK.

Entré: 320 kr

Køb/bestil billet