Trinity Hotel & konference center

Gl. Færgevej 30, Snoghøj, Fredericia

Fredag den 10. maj 2024, kl. 18.



Gastronomi

Asparges og Hvidsvinsaften

Kom til en stemningsfyldt aften, der hylder en af forårets mest populære danske grøntsager, asparges. Vi skal nyde de nye asparges, der netop er i sæson i starten af maj, både den grønne og den hvide. Vores dygtige vintjenere har udvalgt sublime vine til.

Kom og nyd Asparges & Hvidvinsaften

Lad os hylde den mest populære danske spise, asparges.

Kom til en stemningsfyldt aften, der hylder en af forårets mest populære danske grøntsager, asparges. Vi skal nyde de nye asparges, der netop er i sæson i starten af maj, både den grønne og den hvide.

Vores dygtige vintjenere har udvalgt sublime vine til hver servering, der vil matche de enkelte retter perfekt.

Menu
Den sprøde, den dampede, den rå
Friteret crudites & smørdampet asparges fra Torup Bakkegaard serveret med syrlig hollandaise, friske urter & tomatolie.

Cava brut Nature ØKO, Castellblanc, Katalonien, Spanien

Asparges & rejer
Grillet asparges fra Torup Bakkegaard, serveret med håndpillede rejer, sanket ramsløgsmayo, sprøde hvedeflager & ramsløgsolie

Sauvignon Blanc ØKO, Babich Family Estates, Marlborugh, New Zealand

Asparges & kylling
Frikassè af friske asparges og kylling fra Diddesminde, vendt i cremet sauce på asparges & frisk persille, serveret i håndlavet Vol au vent

Chenin Blanc Reserve, Leeuwenkuil, Swartland, Sydafrika

Asparges & gris
Panchetta grillet asparges serveret med peberbagt svinemørbrad, sauce på fløde & citrongræs, toppet med urter fra haven

Côtes de Rhône Øko, Brotte, Rhône, Frankrig

Asparges & rabarber
Kandiseret hvide asparges, serveret med citrus pocheret rabarber, cremet hvid chokolademousse, friske hindbær & brændt chokolade

Sauternes ØKO, Chateau de Haut Pick, Bordeaux, Frankrig

Der serveres et nøje afstemt glas vin til hver ret.

Entré: 995 kr

Læs mere på hjemmesiden