Kom til en stemningsfyldt aften, der hylder en af forårets mest populære danske grøntsager, asparges. Vi skal nyde de nye asparges, der netop er i sæson i starten af maj, både den grønne og den hvide. Vores dygtige vintjenere har udvalgt sublime vine til.
Kom og nyd Asparges & Hvidvinsaften
Lad os hylde den mest populære danske spise, asparges.
Kom til en stemningsfyldt aften, der hylder en af forårets mest populære danske grøntsager, asparges. Vi skal nyde de nye asparges, der netop er i sæson i starten af maj, både den grønne og den hvide.
Vores dygtige vintjenere har udvalgt sublime vine til hver servering, der vil matche de enkelte retter perfekt.
Menu
Den sprøde, den dampede, den rå
Friteret crudites & smørdampet asparges fra Torup Bakkegaard serveret med syrlig hollandaise, friske urter & tomatolie.
Cava brut Nature ØKO, Castellblanc, Katalonien, Spanien
Asparges & rejer
Grillet asparges fra Torup Bakkegaard, serveret med håndpillede rejer, sanket ramsløgsmayo, sprøde hvedeflager & ramsløgsolie
Sauvignon Blanc ØKO, Babich Family Estates, Marlborugh, New Zealand
Asparges & kylling
Frikassè af friske asparges og kylling fra Diddesminde, vendt i cremet sauce på asparges & frisk persille, serveret i håndlavet Vol au vent
Chenin Blanc Reserve, Leeuwenkuil, Swartland, Sydafrika
Asparges & gris
Panchetta grillet asparges serveret med peberbagt svinemørbrad, sauce på fløde & citrongræs, toppet med urter fra haven
Côtes de Rhône Øko, Brotte, Rhône, Frankrig
Asparges & rabarber
Kandiseret hvide asparges, serveret med citrus pocheret rabarber, cremet hvid chokolademousse, friske hindbær & brændt chokolade
Sauternes ØKO, Chateau de Haut Pick, Bordeaux, Frankrig
Der serveres et nøje afstemt glas vin til hver ret.
Læs mere på hjemmesiden
Kom og nyd Asparges & Hvidvinsaften
Lad os hylde den mest populære danske spise, asparges.
Kom til en stemningsfyldt aften, der hylder en af forårets mest populære danske grøntsager, asparges. Vi skal nyde de nye asparges, der netop er i sæson i starten af maj, både den grønne og den hvide.
Vores dygtige vintjenere har udvalgt sublime vine til hver servering, der vil matche de enkelte retter perfekt.
Menu
Den sprøde, den dampede, den rå
Friteret crudites & smørdampet asparges fra Torup Bakkegaard serveret med syrlig hollandaise, friske urter & tomatolie.
Cava brut Nature ØKO, Castellblanc, Katalonien, Spanien
Asparges & rejer
Grillet asparges fra Torup Bakkegaard, serveret med håndpillede rejer, sanket ramsløgsmayo, sprøde hvedeflager & ramsløgsolie
Sauvignon Blanc ØKO, Babich Family Estates, Marlborugh, New Zealand
Asparges & kylling
Frikassè af friske asparges og kylling fra Diddesminde, vendt i cremet sauce på asparges & frisk persille, serveret i håndlavet Vol au vent
Chenin Blanc Reserve, Leeuwenkuil, Swartland, Sydafrika
Asparges & gris
Panchetta grillet asparges serveret med peberbagt svinemørbrad, sauce på fløde & citrongræs, toppet med urter fra haven
Côtes de Rhône Øko, Brotte, Rhône, Frankrig
Asparges & rabarber
Kandiseret hvide asparges, serveret med citrus pocheret rabarber, cremet hvid chokolademousse, friske hindbær & brændt chokolade
Sauternes ØKO, Chateau de Haut Pick, Bordeaux, Frankrig
Der serveres et nøje afstemt glas vin til hver ret.
Entré: 995 kr